«Ρατσιστές» χαρακτήρισε τους οπαδούς των Μπόστον Σέλτικς οΛεΜπρον Τζέιμς.
Ο άσος των Λος Άντζελες Λέικερς που δεν μασάει ποτέ τα λόγια του φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Shop» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε σε ποιο μέρος… σιχαίνεται να αγωνίζεται
«Στη Βοστόνη, επειδή είναι ρατσιστές… γι ‘αυτό. Θα πουν οτιδήποτε. Έρχομαι αντιμέτωπος με αυτό όλη μου τη ζωή, δεν με πειράζει. Όπως αν ακούσω κάποιον κοντά μου, τον ελέγχω πραγματικά γρήγορα και μετά προχωράω στο παιχνίδι.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού