ΑΕΚ: Ο Πινέδα έφτασε στο Άλκμααρ

ΑΕΚ: Ο Πινέδα έφτασε στο Άλκμααρ

Ο Ορμπελίν Πινέδα, όπως αναμενόταν, ταξίδεψε από την Ισπανία για την Ολλανδία και το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στο ξενοδοχείο της αποστολής της ΑΕΚ στο Άλκμααρ - Τον καλωσόρισε ο Ματίας Αλμέιδα, την Παρασκευή περνάει τα ιατρικά και ανακοινώνεται

pineda
Στην Ολλανδία και στη βάση της αποστολής της ΑΕΚ στο Άλκμααρ αναμενόταν το απόγευμα της Πέμπτης (14/7) ο Ορμπελίν Πινέδα.

Έπειτα από την οριστική συμφωνία της Ένωσης με τη Θέλτα για τον δανεισμό του 26χρονου Μεξικανού χαφ, αποφασίστηκε ο παίκτης να μην έρθει στην Αθήνα, αλλά να ενσωματωθεί απευθείας στην αποστολή των κιτρινόμαυρων στις Κάτω Χώρες.

Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης λοιπόν, ο Πινέδα έφτασε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της ΑΕΚ στο Άλκμααρ. Εκεί τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων, όπως ο τεχνικός διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι και φυσικά ο Ματίας Αλμέιδα. Άλλωστε ο Αργεντινός προπονητής επιθυμούσε από την πρώτη στιγμή διακαώς την απόκτησή του.

Η μεταγραφή του 26χρονου Μεξικανού χαφ δεν αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα καθώς πρώτα θα πρέπει να περάσει τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Η ΑΕΚ έχει κανονίσει αυτά να λάβουν χώρα στην Ολλανδία, στα οποία ο Πινέδα θα υποβληθεί το πρωί της Παρασκευής προκειμένου στη συνέχεια να ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις.

Ο Πινέδα θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι μετά τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Γενς Γιόνσον.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ενέργεια: Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την επάρκεια της αγοράς - Φόβοι για στοπ της Ρωσίας στο φυσικό αέριο

Σεξουαλική βία εκτός γηπέδων: Η σκοτεινή πλευρά των άσων της μπάλας

Ο Μαρκ Φλάισμαν, πρώην ιδιοκτήτης του θρυλικού κλαμπ «Studio 54», πέθανε με υποβοηθούμενη αυτοκτονία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης