Τεν Χαγκ: Στα 2 εκατομμύρια το ποσό για να τον προσλάβει η Γιουνάιτεντ
Η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να διαθέσει περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ για να καταφέρει να τραβήξει τον Έρικ Τεν Χαγκ από το Άμστερνταμ και να τον προσλάβει στο «Ολντ Τράφορντ»
Ο Ολλανδικός Τύπος και πιο συγκεκριμένα η Telegraaf αναφέρει πως ο κόουτς του Άγιαξ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ στη μετά - Ράνγκνικ εποχή και μάλιστα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εγκρίνει την περίπτωση του τεχνικού του Αίαντα.
Για να καταφέρουν, ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» ν' αποσπάσουν τη συγκατάθεση του ολλανδικού κλαμπ για να πάρουν τον Τεν Χαγκ στην Αγγλία, θα πρέπει να καταβάλλουν ένα ποσό στην ομάδα του προπονητή.
Αυτό, φαίνεται ότι κυμαίνεται κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση προς τον Άγιαξ, ώστε ο 52χρονος προπονητής να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.