Έρικσεν: Επιστροφή ως αρχηγός στο μέρος που δεν θα ξεχάσει πλέον ποτέ... (vids)
Ο Κρίστιαν Έρικσεν για πρώτη φορά από την ημέρα που κατέρρευσε, θα αγωνιστεί στο Parken Stadium και μάλιστα θα πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο φιλικό ματς της Δανίας απέναντι στην Σερβία
Από εκείνη την ημέρα που ο ποδοσφαιρικός πλανήτης σοκαρίστηκε βλέποντάς τον να καταρρέει και να σταματάει η καρδιά του, ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν είχε ξαναπατήσει σε αυτό το γήπεδο.
Θα το κάνει για πρώτη φορά στο αποψινό (19:00) φιλικό ματς με την Σερβία. Και μάλιστα, θα το κάνει ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Δανίας, αφού αποφασίστηκε να είναι εκείνος με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, λίγες μέρες μετά την επαναφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και το γκολ στο φιλικό με τους Ολλανδούς.
«Σίγουρα δεν μπορείς ποτέ να είσαι έτοιμος για τέτοιες στιγμές» ανέφερε προς τους εκπροσώπους του Τύπου ο νυν αστέρας της Μπρέντφορντ, ο οποίος όμως έχει επιστρέψει για τα καλά. Παίζει στην Premier League, σε φουλ ρυθμούς, στο απόλυτα ανταγωνιστικό επίπεδο, είναι μια χαρά, το χαίρεται, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και κάθε παρουσία του στο γήπεδο, κάνει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους ευτυχισμένους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.