Έρικσεν: Επιστροφή ως αρχηγός στο μέρος που δεν θα ξεχάσει πλέον ποτέ... (vids)
Ο Κρίστιαν Έρικσεν για πρώτη φορά από την ημέρα που κατέρρευσε, θα αγωνιστεί στο Parken Stadium και μάλιστα θα πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο φιλικό ματς της Δανίας απέναντι στην Σερβία
Από εκείνη την ημέρα που ο ποδοσφαιρικός πλανήτης σοκαρίστηκε βλέποντάς τον να καταρρέει και να σταματάει η καρδιά του, ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν είχε ξαναπατήσει σε αυτό το γήπεδο.
Θα το κάνει για πρώτη φορά στο αποψινό (19:00) φιλικό ματς με την Σερβία. Και μάλιστα, θα το κάνει ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Δανίας, αφού αποφασίστηκε να είναι εκείνος με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, λίγες μέρες μετά την επαναφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και το γκολ στο φιλικό με τους Ολλανδούς.
«Σίγουρα δεν μπορείς ποτέ να είσαι έτοιμος για τέτοιες στιγμές» ανέφερε προς τους εκπροσώπους του Τύπου ο νυν αστέρας της Μπρέντφορντ, ο οποίος όμως έχει επιστρέψει για τα καλά. Παίζει στην Premier League, σε φουλ ρυθμούς, στο απόλυτα ανταγωνιστικό επίπεδο, είναι μια χαρά, το χαίρεται, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και κάθε παρουσία του στο γήπεδο, κάνει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους ευτυχισμένους.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»