Η απίθανη ΕΠΟ ανακοίνωσε τον Πογέτ χωρίς να έχει συμφωνήσει μαζί του

Η απίθανη ΕΠΟ ανακοίνωσε τον Πογέτ χωρίς να έχει συμφωνήσει μαζί του

Νέο κατόρθωμα από την ΕΠΟ η οποία από νωρίς το πρωί είχε αφήσει να διαρρεύσει η επιλογή του Γκουστάβο Πογέτ για την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, την οποία επιβεβαίωσε το απόγευμα, ανακοινώνοντας ωστόσο ότι δεν έχει συμφωνήσει για τους οικονομικούς όρους με τον Ουρουγουανό προπονητή

POYET
Απίστευτα και όμως ελληνικά... 

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Γκουστάβο Πογέτ είναι η επιλογή της για την θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας χωρίς όμως να έχει συμφωνήσει μαζί του. 

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέλεξε τον Gustavo Poyet για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών. Θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις για την οριστική επίτευξη και τον καθορισμό των λεπτομερειών της συμφωνίας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ η οποία είναι για γέλια! 

Εάν "ναυαγήσουν" οι διαπραγματεύσεις αλήθεια τι θ' ανακοινώσει η ΕΠΟ; 

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αφού πέρασε την σεζόν 2015-16 από τον πάγκο της ΑΕΚ. Θα είναι όμως ο αντικαταστάτης του Τζον Φαν Σιπ; 

Ως ποδοσφαιριστής έχει σπουδαία καριέρα αφού κατέκτησε το Copa America το 1995 ενώ έπαιξε στην Τότεναμ και στην Τσέλσι. Ως προπονητής οι μεγάλες επιτυχίες του είναι η κατάκτηση του Σούπερ Καπ Χιλής (2020) και του πρωταθλήματος της Football League One (2011). 


Ειδήσεις σήμερα:

Διεκόπη η δίκη του «ψευτογιατρού» - Θα συνεχιστεί την επόμενη Τετάρτη

Ο εμβολιασμός απέτρεψε σχεδόν 20.000 θανάτους μέχρι τα τέλη του 2021, δείχνει νέα μελέτη των Τσιόδρα-Λύτρα

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου θύμισε στους followers πόσο σέξι είναι στην πίστα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης