Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να φτάσει στα λεφτά που ζητάει ο Σαλάχ
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μπορεί να δηλώνει δεξιά κι αριστερά πως θέλει να παραμείνει στη Λίβερπουλ, ωστόσο, η ομάδα εμφανίζεται ανήμπορη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του
«Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να προσφέρει στον Σαλάχ αυτά που ζητάει και ο παίκτης έχει... ξεμείνει από τρόπους για να πείσει το κλαμπ» αναφέρει το βρετανικό Μέσο για την υπόθεση που τόσο πολύ έχει απασχολήσει τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ.
Τα χρήματα που φέρεται ν' αξιώνει ο Αιγύπτιος είναι στις 400.000 λίρες την εβδομάδα, ποσό το οποίο είναι ίσο με αυτό που λαμβάνει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στην Μάντσεστερ Σίτι.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.