Στα τεστ που έγιναν παραμονές της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Λίνκολν για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού
UPD:
Θετικοί βρέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚκατά τη διάρκεια των καθιερωμένων αυστηρών ελέγχων για κρούσματα κορωνοϊού πριν από τα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που καθυστέρησε η ανακοίνωση της αποστολής του «Δικεφάλου» για το αυριανό παιχνίδι με τη Λίνκολν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει σε 8 συνολικά ποδοσφαιριστές
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τη Λίνκολν είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.