Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αγκώνα.
Αν και από την ομάδα του υπήρχε σιγή για το αν θα υποβληθεί ή όχι στην επέμβαση, τελικά πήρε την απόφαση και την έκανε σε κλινική στην Ελβετία.
Ο Τσιτσιπάς ανέβασε και φωτογραφία από κρεβάτι, τονίζοντας πως η επέμβαση δεν θα τον σταματήσει για αρκετό καιρό καθώς θα πάει για δύο εβδομάδες στο Ντουμπάι για προετοιμασία και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Αυστραλία.
«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.