Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε για ακόμη μια φορά ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως οι... κόντρες του με τον Γερμανό τον έχουν κάνει καλύτερο προπονητή
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Γιούργκεν Κλοπενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή (3/10) στο «Άνφιλντ».
Ο Καταλανός τεχνικός έχει αναπτύξει ένα βαθύ αίσθημα σεβασμού προς τον Γερμανό ομόλογό του μετά τις αλλεπάλληλες μάχες τους σε Γερμανία και Αγγλία και δεν ξεχνά να του πλέξει το εγκώμιο σε κάθε ευκαιρία.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Πεπ αποθέωσε για ακόμη μια φορά τον προπονητή της Λίβερπουλ και μάλιστα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού παραδέχθηκε πως οι κόντρες του με τον Κλοπ τον έχουν κάνει καλύτερο προπονητή.
«Οι ομάδες που δημιούργησε ο Κλοπ με βοήθησαν να γίνω καλύτερος προπονητής. Να ανεβάσω το επίπεδό μου, να αποδείξω τι αξίζω, να γίνω καλύτερος σε αυτό που κάνω. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι ακόμα σε αυτό το level» ήταν τα λόγια του.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.