Η Μαρία Σάκκαρη παρά το γεγονός πως ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Ανέτ Κονταβέιτ, δηλώνει χαρούμενη για την είσοδό της στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.
Σε μια νέα ανάρτησή της στο Instagram ποζάρει χαμογελαστή, μαζί -μεταξύ άλλων- με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον προπονητή της, Τομ Χιλ, γράφοντας στη λεζάντα: «Παρά την ήττα χθες, ήταν μια καταπληκτική εβδομάδα που κατάφερε να με βάλει στο Top 10. Ας συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε όλο και ψηλότερα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί