Πρίφτης: «Να μην παίξουμε σαν φαβορί»

Πρίφτης: «Να μην παίξουμε σαν φαβορί»

Ο Παναθηναϊκός έχει απέναντί του τον ημιτελικό του Super Cup απέναντι στο Λαύριο (16:30, 25/9) και ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχτηκε πως οι «πράσινοι» θέλουν χρόνο για να βελτιωθούν και να σταθεροποιηθούν

priftisss
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Super Cup που θα διεξαχθεί το διήμερο 25-26/9 στο «Δ. Τόφαλος»:

«Να συγχαρώ τις ομάδες όπου συμμετέχουν στο Σούπερ Καπ. Είναι αξιόλογες ομάδες. Προσωπικά έχω μεγάλο σεβασμό σ’ αυτό που παρουσιάζει το Λαύριο και στον κόουτς Σερέλη. Παρουσιάζει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μην παίξουμε σαν φαβορί. Να παίξουμε χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας αυτόν τον τίτλο. Να βγάλουμε προσπάθεια, ένταση, έχουμε κίνητρο. Όλοι θέλουν το τρόπαιο και αυτό θέλουμε και εμείς.

Το βασικό για το Λαύριο είναι ότι έχει τον ίδιο προπονητή για 8 χρόνια. Δείχνει μία σταθερότητα και πέρα από αυτό είναι μία ομάδα που παρουσιάζει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό στο τέμπο και στις επιλογές των παικτών. Το στιλ που αναπτύσσεται. Έχει κάτι διαφορετικό που φεύγει από τα τετριμμένα του σετ παιχνιδιού, με υψηλό ρυθμό.
Είμαστε σε ένα πρώτο στάδιο. Έχουμε κρατήσει έναν κορμό, αλλά η παρουσία μου και νέων παικτών δημιουργεί νέο σύνολο που θέλει χρόνο για να βελτιωθεί και να σταθεροποιηθεί. Είναι πολύ πρώτο στάδιο και καλά καλά δεν ξέρουμε την εικόνα μας και των αντιπάλων μας. Όλοι θα το ζήσουμε αυτό. Ο στόχος είναι να φτάσουμε τα δικά μας στάνταρ. Σε μερικές ημέρες ξεκινά η EuroLeague από αύριο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις».

Παπαπέτρου: «Δεν είμαστε στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας»
Από την πλευρά του, ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε: «Να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες. Είναι πραγματικά ένας πολύ ωραίος θεσμός. Είμαστε όλοι σε μια περίοδο προετοιμασίας. Δεν είμαστε στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας, ωστόσο έχουμε δουλέψει πολύ καλά και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το Λαύριο έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Οπότε σαν Παναθηναϊκός δεν υποτιμάμε κανέναν. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να δώσουμε το 100% και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλουμε».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε συντήρηση ικανότητας αλεξιπτωτιστή-υποβρύχιου καταστροφέα

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης - «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»

Διπλή ασθενής δόνηση 2,8 Ρίχτερ στη Θήβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης