Euro 2020: Ο Ντεσάν συνεχίζει στη Γαλλία και για το Μουντιάλ
Κανένα θέμα απομάκρυνσης του Ντιντιέ Ντεσάν μετά το αποτυχημένο Euro δεν τέθηκε στη γαλλική ομοσπονδία σύμφωνα με τον πρόεδρο, Νοέλ Λε Γκρετ, με τον 53χρονο coach να συνεχίζει κανονικά και στο Μουντιάλ του Κατάρ
Με τον Ντιντιέ Ντεσάν θα πορευτεί κανονικά η Γαλλία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, παρά την αποτυχία στο φετινό Euro που είχε προκαλέσει «τριγμούς» στο εσωτερικό των Τρικολόρ.
Όπως δήλωσε στη «Figaro» ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρετ, δεν τέθηκε καν ζήτημα απομάκρυνσης του 53χρονου τεχνικού, ο οποίος και θα συνεχίσει στο τιμόνι της εθνικής τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022, όποτε και λήγει το συμβόλαιό του.
Ο Ντεσάν ανέλαβε τους Bleus τον Ιούλιο του 2012 και πλέον βαδίζει πρόσω ολοταχώς για να κλείσει δεκαετία στον ομοσπονδιακό πάγκο.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.