Μια ανάσα από την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (2 + 1 χρόνια)
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και μέσα στην ημέρα θα έχουν τις τελικές συζητήσεις προκειμένου ο πρώην άσος της ΑΕΚ να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη, ίσως ακόμα και αύριο, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι για τρία χρόνια (2 +1 συγκεκριμένα) με τις ετήσιες αποδοχές του Ολιβέιρα να ανέρχονται σε ένα ποσό κάτω του ενός εκατ. ευρώ με τους Θεσσαλονικείς να ανεβαίνουν στις 700.000 ευρώ και τον 30χρονο φορ να ρίχνει τις δικές του απαιτήσεις και με αμοιβαίες υποχωρήσεις φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή.
Για την μεταγραφή αυτή είχε ανάψει το «πράσινο φως» και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος θεωρεί πως ο Πορτογάλος επιθετικός με την εμπειρία του και την γνώση του από το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπει άμεσα στην ομάδα και θα τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.
Την σεζόν 2020-21 ο Ολιβέιρα είχε 36 συμμετοχές με την φανέλα τηςΑΕΚ πετυχαίνοντας 10 γκολ, μοίρασε και μία ασίστ, ενώ συνολικά στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Ένωση μέτρησε 70 συμμετοχές που συνδυάστηκαν με 26 τέρματα και 10 ασίστ.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή