Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Έχουμε προτάσεις για τον Αραούχο, αλλά όχι από την ΑΕΚ»

Πρόεδρος Λας Πάλμας: «Έχουμε προτάσεις για τον Αραούχο, αλλά όχι από την ΑΕΚ»

Για τον Σέρχιο Αραούχο και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του, μίλησε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ

sergioaek
Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ είναι χωρίς αμφιβολία ο Σέρχιο Αραούχο και η Ένωση τα δίνει όλα για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Ισπανικό δημοσίευμα ανέφερε πως η Λας Πάλμας ζητά το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, την ίδια ώρα που η Ένωση προσφέρει λιγότερα.

Ωστόσο, όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta οι προσπάθειες της ΑΕΚ για να εντάξει ξανά το δυναμικό της τον «Τσίνο» συνεχίζονται, αλλά εμπόδιο παραμένει ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ο οποίος δεν πρόκειται να αφήσει τον Αραούχο να αποχωρήσει δίχως να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τον απολογισμό της χρονιάς, ο Ραμίρεθ ρωτήθηκε για τον 29χρονο επιθετικό και τις προθέσεις του. Οπως τόνισε, η Λας Πάλμας έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της για τον παίκτη, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν από την ΑΕΚ.

«Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Εχουμε απορρίψει προσφορές που έχουν καταθέσει ομάδες. Αλλά καμία από αυτές δεν ήταν από την προηγούμενη ομάδα του, την ΑΕΚ. Δεν σκοπεύουμε να πάρουμε μεταγραφή στη θέση του», τόνισε χαρακτηριστικά.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Οι εμβολιασμοί υψώνουν «τείχος» και απέναντι στις μεταλλάξεις - Πόσες παραλλαγές έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα

Συνεδριάζει η επιτροπή για απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική και δεξιώσεις

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιες είναι οι βασικές διατάξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης