Super League 2«Αυτοκτόνησε» αλλά ελπίζει η ΑΕ Καραϊσκάκης, στην... πρίζα Τρίκαλα και Δόξα Δράμας

Super League 2«Αυτοκτόνησε» αλλά ελπίζει η ΑΕ Καραϊσκάκης, στην... πρίζα Τρίκαλα και Δόξα Δράμας

Η ΑΕ Καραϊσκάκης γύρισε στο φινάλε το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά κατάφερε να μην κερδίσει τελικά (2-2) και παραμένει στη ζώνη ωστόσο διατηρεί ελπίδες παραμονής στη Super League 2 - Παραμένουν σε κίνδυνο Τρίκαλα και Δόξα Δράμας που έμειναν στο 1-1

5303771
Απίστευτη... αυτοκτονία από την ΑΕ Καραϊσκάκης! Η ομάδα από την Άρτα κατάφερε να κάνει την ανατροπή στη Λάρισα, αλλά δέχτηκε γκολ στο φινάλε από τον Απόλλωνα για το τελικό 2-2 παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Σέχου στο 32', αλλά οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας στο φινάλε και τέρματα των Λόβριτς-Βακενβάι (84'-86') έφεραν... τούμπα το σκορ.
Παρόλα αυτά, ο Στέφανος Αθανασιάδης στο 88ο λεπτό τους τιμώρησε και τους διατήρησε στη ζώνη του υποβιβασμού. Παρόλα αυτά, η ΑΕ Καραϊσκάκης συνεχίζει να έχει ελπίδες αφού τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ΟΦ Ιεράπετρας και θέλει να κερδίσει και να μην κερδίσει κάποιος εκ των Τρικάλων και της Δόξας Δράμας.

Τρίκαλα και Δόξα Δράμας έμειναν στο 1-1 και παραμένουν στην... πρίζα, αφού οι γηπεδούχοι είναι στο +2 και οι φιλοξενούμενοι στο +1 από τη ζώνη! Ο Μαυριάς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους είχε δώσει προβάδισμα στους Δραμινούς, με τα Τρίκαλα να ισοφαρίζουν στο 48' με τον Σταματή.

Στο πιο αδιάφορο ματς της αγωνιστικής, η Παναχαϊκή πέρασε με 3-2 από την έδρα του υποβιβασμένου ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Βουό στο 51' έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς, με τους Μπάτροβιτς (55'), Γιούση (83') να υπογράφουν την ανατροπή για τους Πατρινούς. Παρόλα αυτά, η Ιεράπετρα τρία λεπτά μετά έφερε το σκορ εκ νέου στα ίσα με τον Κοτόπουλο, αλλά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπάτροβιτς σκόραρε εκ νέου για το τελικό 3-2.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ
Κλείσιμο
Σάββατο 15 Μαΐου
Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας 2-2
ΟΦ Ιεράπετρας-Παναχαϊκή 2-3
Τρίκαλα-Δόξα Δράμας 1-1

Η επόμενη (5η) αγωνιστική των πλέι άουτ
Τρίτη 18 Μαΐου (15:30)
ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας-ΟΦ Ιεράπετρας
Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας
Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
7. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 37
8. ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. 29
9. ΤΡΙΚΑΛΑ 26
10. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 25
--------------------------------
11. ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 24
12. ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 17
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης