Άλλο ένα πρόβλημα για την ΑΕΚ με τον Όλεγκ Νταντσένκο να απέχει από τις προπονήσεις καθώς υπέστη διάστρεμμα
Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ… Ο Όλεγκ Νταντσένκο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστείδιάστρεμμα μετά από εξετάσεις που έκανε κάτι που σημαίνει θα απέχει από τις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα της Ένωσης με τον Άρη τίθεται σε αμφιβολία.
Ο Ουκρανός άσος είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και δεν γυμνάστηκε και χθες κανονικά.
Εκτός του Νταντσένκο σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είδε να προπονούνται κανονικά τους Μαχαίρα, Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκη, Ραντόνια και Χριστόπουλο που έκαναν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα . Όμοια δεν γυμνάστηκαν και οι Σάκχοφ και Σιμόες.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.