Οι ευχές των Μπακς για την 25η Μαρτίου: «200 χρόνια ελευθερίας - Χρόνια πολλά Ελλάδα»
Η Ελλάδα γιορτάζει και μαζί της γιορτάζουν και οι Μιλγουόκι Μπακς οι οποίοι έκαναν ανάρτηση στα ελληνικά για την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου
ΟΓιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχουν... μεταφέρει την Ελλάδα στο Ουισκόνσιν. Και μαζί με την Ελλάδα γιορτάζει το Μιλγουόκι και οι Μπακς !
Τα «Ελάφια» έκαναν μια άκρως ελληνική ανάρτηση για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «200 χρόνια ελευθερίας. Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Έλληνες.»
200 χρόνια ελευθερίας. Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Έλληνες.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.