Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που έρχονται από το Σίδνεϊτης Αυστραλίας όπου το εμβληματικό κτήριο της Όπερας «ντύθηκε» στα γαλανόλευκα προκειμένου να τιμήσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.
Απέναντι από το κτήριο της Όπερας βρέθηκε η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, Gladys Berejiklian, η οποία αρχικά είχε αρνηθεί την φωταγώγηση με τα ελληνικά χρώματα αλλά τελικά υπέκυψε μετά από πιέσεις της ισχυρής και πολυπληθούς ελληνικής κοινότητας της Αυστραλίας.
Στην τελετή κατά την φωταγώγηση βρέθηκαν πολλοί Έλληνες και μάλιστα νεαρής ηλικίας οι οποίοι έψαλλαν τον εθνι9κό ύμνο, άκουσαν παραδοσιακά τραγούδια και φωτογράφησαν κατά κόρον το κτήριο που χαρακτηρίζει την Αυστραλίανα «ντύνεται» στα γαλανόλευκα.
Παρόντες ήταν και εξέχοντα μέλη της ελληνικής κοινότητας.
Η HELLENiQ ENERGY αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εργοδότες στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.
Προκλήσεις, ευκαιρίες, νομοθεσία και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ανακύκλωση φωτοβολταϊκών πλαισίων στη χώρα μας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του φορέα Συλλογικού Συστήματος ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή και τη διαχείρισή τους.