Άρης: Αποστολή χωρίς τους τραυματίες Ματέο Γκαρσία, Ματίγια κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου (10/2, 21:30) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη όπου ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ματέο Γκαρσία, Χαβιέρ Ματίγια
Ο Ματέο Γκαρσία αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγώνα με την ΑΕΚ και στη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει μερική ρήξη έσω πλαγίου α’ βαθμού και το διάστημα της απουσίας του προσδιορίζεται στις 15 ημέρες. Ο Χαβιέρ Ματίγια αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες, γι’ αυτόν τον λόγο στους τελευταίους τέσσερις αγώνες μέτρησε μόλις 47 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Cuesta, Boucher, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη, Μπακούτση.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.