Έκανε την τελική του προσφορά στον Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός
Αισιοδοξία στους πράσινους ότι αυτή την φορά θα πείσουν και τον μάνατζερ του Ολλανδού
Την τελική του προσφορά για την επέκταση του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ μέχρι και το τέλος του 2013 κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στην πλευρά του παίκτη.
Οι πράσινοι έχουν επαφές τις τελευταίες ημέρες με τον μάνατζερ του παίκτη διαπραγματευόμενοι την νέα συμφωνία με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρότειναν καθαρές αποδοχές περίπου 320.000 ευρώ με αύξηση περίπου 60% συγκριτικά με τα ποσά που λαμβάνει σήμερα και είναι πρόθυμοι να δώσουν και ένα ποσό πριμ, μικρότερο υπογραφής και προμήθεια του ατζέντη του παίκτη εάν ο Ολλανδός αγωνιζόταν ανά σεζόν στο 60% των αγώνων.
Οι πράσινοι θεωρούν ότι έχουν καταθέσει μια αρκετά καλή πρόταση η οποία ικανοποιεί τα «θέλω» του παίκτη.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!