Ολυμπιακός: Στην αποστολή για Ατρόμητο οι Πέπε και Μπρούμα, εκτός Βινάγκρε και Τιάγκο Σίλβα
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο με τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει για πρώτη φορά τους Πέπε και Μπρούμα
Με προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρου του Ρέντη την Παρασκευή το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο(Σάββατο 20:30, Novasports2HD).
Πέπε και Μπρούμα βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Βινάγκρεκαι Τιάγκο Σίλβα, ενώ επιστρέφει ο Μασούρας. Ο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή συνολικά 24 ποδοσφαιριστές.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.