Πόλο Ανδρών: «Στοπ» στον Ολυμπιακό από τη Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα

Πόλο Ανδρών: «Στοπ» στον Ολυμπιακό από τη Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα

Η Βουλιαγμένη αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών, πέρασε με 8-7 από τον Πειραιά και τον οδήγησε στην πρώτη του ήττα σε κανονική διάρκεια μετά από 8 χρόνια

osfp_vouliagmeni
Εντυπωσιακό ντέρμπι και… έκπληξη είχε η πρεμιέρα της Α1 πόλο ανδρών, με τη Βουλιαγμένη να επικρατεί 8-7 του Ολυμπιακού στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Η ομάδα του Κόλιανιν αιφνιδίασε τους «ερυθρόλευκους» με όπλο την ισχυρή αμυντική λειτουργία και τους έσπρωξε στην πρώτη ήττα σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος έπειτα από το 2012!

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου, έμεινε σχεδόν… θεατής στο πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώνοντάς το χωρίς γκολ και με τραγικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω. Στην τέταρτη περίοδο ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή.

Οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, με τη Βουλιαγμένη να «πατάει» ελαφρώς καλύτερα και να ανοίγει το σκορ με τον Κουρούβανη στα μέσα του πρώτου 8λέπτου και να διπλασιάζει τα τέρματά της στις αρχές του δεύτερου με τον Τρούλο.

Κλείσιμο
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει το πρώτο του φετινό γκολ στο 6.16 του τρίτου οκταλέπτου (1-3) με τον Γεννηδουνιά, ο οποίος αποβλήθηκε οριστικά στην αμέσως επόμενη φάση. Ο Κουρούβανης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ο Ολυμπιακός απάντησε για το 4-2, με τον ΝΟΒ να ξεφεύγει στο +4 (6-2) δύο λεπτά πριν το τέλος του οκταλέπτου.

Από κει και πέρα, όμως, ξεκίνησε η αντεπίθεση των «ερυθρόλευκων», που έτρεξαν ένα σερί τεσσάρων τερμάτων μέσα σε τέσσερα λεπτά και ισοφάρισαν σε 6-6.

Ο Γκουβέτσης επανέφερε το προβάδισμα για τον ΝΟΒ (6-7), με τον Μουρίκη να «απαντάει» ξανά για το 7-7. Τη νίκη στη Βουλιαγμένη έδωσε το γκολ του Αλαφραγκή και «σφράγισε» τρομερή απόκρουση του Τζωρτζάτου σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Δερβίσης. Αξίζει να σημειωθεί πως χρειάστηκαν διαβουλεύσεις αρκετών λεπτών ανάμεσα στους διαιτητές και τον παρατηρητή προκειμένου να εξακριβωθεί η παράβαση που οδήγησε στο πέναλτι.

Οκτάλεπτα: 0-1, 0-1, 2-4, 5-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Πρέκας, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γραμματικός, Συρμάς, Μαθιόπουλος

Βουλιαγμένη (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης 2, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Α1 πόλο ανδρών:
ΟΥΚ Βόλος-ΝΟ Χανίων 8-0
Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 7-8
ΠΑΟΚ-Εθνικός Πειραιά (16:00)
Περιστέρι-Πανιώνιος (16:30)
ΝΟ Χίου-Απόλλων Σμύρνης (17:00)
ΑΝΟ Γλυφάδας-Υδραϊκός (17:00)
Παλαιό Φάληρο-ΑΕΚ (19:30)

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Οι Χιτ ανέβαλαν τη στέψη των Λέικερς και μείωσαν σε 3-2 - Δείτε βίντεο

ΠΑΕ Ολυμπιακός για Τσιτσιπά: «Είμαστε όλοι υπερήφανοι»

Σοκ: Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή ο Νίκολα Πέκοβιτς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης