Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Ρόμα για τον Τσόριτς

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Ρόμα για τον Τσόριτς

Ο Άρης ετοιμάζεται για μια σπουδαία μεταγραφή αφού είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ρόμα για τον δανεισμό του Κροάτη μεσοεπιθετικού, Άντε Τσόριτς

coric
Έτοιμος να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Άντε Τσόριτς από την Ρόμα είναι ο Άρης με τους «κίτρινους» να είναι σε προχωρημένες επαφές με τους «τζιαλορόσι» για τον δανεισμό τού. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ρόμα ετοιμάζεται να δείξει την πόρτα της εξόδου στους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πάουλο Φονσέκα με τον Τσόριτς να είναι μέσα σε αυτούς.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «asromalive.it», ο Κροάτης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη, για δανεισμό ενός χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την ιταλική ομάδα με τις επαφές να είναι προχωρημένες και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο Τσόριτς γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1997 στο Ζάγκρεμπ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την οποία μέτρησε 143 συμμετοχές, με 23 γκολ και 24 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 η Ρόμα τον αγόρασε έναντι έξι εκατ. ευρώ αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί με αποτέλεσμα την περσινή σεζόν να αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού στην Αλμερία έχοντας 17 συμμετοχές και 3 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Κροατίας.



Κλείσιμο
Ante Coric ● Croatian Magician ● Dribbling Skills, Passes & Goals 🇭🇷🔥
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακος: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ντρέγκερ

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα κέρινα ομοιώματα Νεστορίδη, Παπαϊωάννου και Μπάρλου - Δείτε βίντεο

Κώστας Τσιμίκας: Η αλλαγή παιχνιδιού που έγινε... highlight από τη Λίβερπουλ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης