Bundesliga, Λειψία - Μάιντς 3-1: Άνετη εκκίνηση μπροστά σε 8.500 φιλάθλους - Δείτε τα γκολ

Bundesliga, Λειψία - Μάιντς 3-1: Άνετη εκκίνηση μπροστά σε 8.500 φιλάθλους - Δείτε τα γκολ

Με τους Φόρσμπεργκ και Πόουλσεν να ηγούνται, η Λειψία έκανε θετικό και άνετο «μπάσιμο» στη νέα Bundesliga επί της Μάιντς (3-1), μπροστά σε 8.500 οπαδούς

leipzig_nikh
Το άνοιγμα των γηπέδων με όριο το 20% αρκούσε για να επαναφέρει τον παλμό στη Λειψία και τη «Red Bull Arena» μετά από έξι μήνες αποχής. Οι 8.500 φίλοι της ομάδας πήραν θέση με αποστάσεις στις κερκίδες και παρακολούθησαν το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να ανταποδίδει τη συμπαράσταση, με την άνετη, κυριαρχική εμφάνιση απέναντι στη Μάιντς κι ένα ωραιότατο ξεκίνημα στη νέα Bundesliga (3-1).


Χωρίς τον Τίμο Βέρνερ πια, αλλά με τον Έρικ Φόρσμπεργκ να μπαίνει ξανά ενεργά στην εξίσωση οι γηπεδούχοι άρχισαν δυναμικά το ματς και ο Σουηδός άνοιξε το σκορ με πέναλτι μόλις στο 17'. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Καρναβαλιστές, ο πολύπειρος Γιουσούφ Πόουλσεν εκμεταλλεύτηκε την πλήρη αδράνεια του κίπερ, Ζέντνερ και τον κρέμασε για το άμεσο 2-0, στο 10 γκολ που συμμετέχει σε 9 παιχνίδια απέναντί τους.

Η Μάιντς μπόρεσε μεν να επανέλθει στο 48' με το γκολ του Ματέτα, αλλά οι εκ των φιναλίστ των ημιτελικών στο περασμένο Champions League δεν είχαν διάθεση να περιπλέξουν τα πράγματα κι αμέσως στο 51' διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 με τον Χαϊντάρα.

Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάστσι, Ουπαμεκανό, Άνταμς, Χάλστενμπεργκ, Κλόστερμαν, Χαϊνταρά, Καμπλ (77' Χενρίχς), Ανχελίνιο, Όλμο (69' Χουάνγκ), Φόρσμπεργκ (77' Ενκουνκού), Πόουλσεν

Μάιντς (Άλμπερτ Μπάιερλορτσερ): Ζέντνερ, Μπάκου, Σεντ-Ζιστ, Νιακατέ, Μπροζίνσκι, Λάτζα (86' Τάουερ), Μπαρέιρο, Μπούρκχαρντ (68' Οζτουνάλ), Κουάισον (68' Μποέτιους), Ονισίγουο (87' Αμπάς), Ματετά (90+1' Νέμπελ)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Σάκχοφ: «Θέλω να κατακτήσουμε τίτλους με την ΑΕΚ» (vid)

Επικό λάθος στο Italian Open: Ο διαιτητής αποκάλεσε τον Τζόκοβιτς... Φέντερερ!

Ολυμπιακός: Οι Αγγλοι στέλουν τον Σίλβα της Νότιγχαμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης