Μέσι: Προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του
Ο Λιονέλ Μέσιενσωματώθηκε για πρώτη φορά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα το πρωί της Τετάρτης, έχοντας κάνει ατομικό τις προηγούμενες δύο μέρες
Όσο βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη ιστορία με την επιθυμία αποχώρησης και εν τέλει τη στροφή 180 μοιρών και την παραμονή στους «μπλαουγκράνα», ο Μέσι απουσίαζε από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Την Κυριακή έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό, το απόγευμα της Δευτέρας και την Τρίτη προπονήθηκε μόνος του και την Τετάρτη μπήκε στο υπόλοιπο γκρουπ για πρώτη φορά μετά την απόφαση να συνεχίσει να ηγείται των Καταλανών γι' ακόμα μια σεζόν.
Με τους υπόλοιπους προπονήθηκαν επίσης οι Κουτίνιο, Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ και Φατί...
📍 Ciudad Deportiva, Campo 2 💪 Primera sesión del día ✅ Messi, Coutinho, Sergio, F. De Jong y Ansu Fati se incorporan al grupo 🔵🔴 #ForçaBarçapic.twitter.com/GdjrpeCgVS
Ο χαλκός περιλαμβάνεται στο ευρύτερο σύνολο των μετάλλων που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την ενεργειακή μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.