Υπόθεση Μαγκουάιρ: Αντιφάσεις από τον παίκτη και τους δικηγόρους του
Ο Χάρι Μαγκουάιρστην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά στην κάμερα του BBC για όσα συνέβησαν στην Μύκονο, φαίνεται πως ξέχασε όσα είχαν πει οι δικηγόροι στη δίκη της Σύρου
Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να προετοιμαστεί πολύ καλύτερα για τη νέα δίκη μαζί με τους νομικούς εκπροσώπους του έπειτα από την απόφαση ν' ακυρωθεί εκείνη που έλαβε χώρα στη Σύρο και στην οποία ο Μαγκουάιρ τιμωρήθηκε με φυλάκιση 21 μηνών και 10 ημερών.
Παρ' όλα αυτά και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Έλληνας δικηγόρος, Ιωάννης Παραδήσης, ο ποδοσφαιριστής και οι εκπρόσωποί του κάθε άλλο παρά συνεννοημένοι ήταν για ν' ακολουθήσουν την ίδια υπερασπιστική γραμμή.
«Αν ζητούσε συγγνώμη και έδειχνε μεταμέλεια για όσα συνέβησαν, η υπόθεση θα είχε τελειώσει και θα είχε αντιμετωπιστεί σαν τέτοια όπου “τρεις απλοί τουρίστες είχαν χάσει τον έλεγχο λόγω κατανάλωσης αλκοόλ”.
Με εξέπληξαν όσα είπε ο Χάρι Μαγκουάιρ στην κάμερα γιατί τόνισε πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ, οι νομικοί εκπρόσωποί του στη δίκη χρησιμοποίησαν ως επιχείρημα την μέθη του πελάτη τους και το γεγονός πως δεν ήξερε τι έκανε για όσα του καταλογίζονταν από την Αστυνομία...» ανέφερε ο Ιωάννης Παραδήσης.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.