Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο ντέρμπι με τους «πράσινους», κρατώντας ωστόσο ότι η ομάδα του έμεινε αήττητη
Πιο συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:
Το ντέρμπι: Η αλήθεια είναι πως δεν κάναμε καλό ματς. Είχαμε κόπωση αλλά κάποιοι παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είχαμε χάσει την συγκέντρωσή μας και μερικοί παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι σήμερα. Εκτός από το ότι χάσαμε βαθμούς πρέπει να συγκεντρωθούμε ξανά.
Την εικόνα των παικτών και του Ολυμπιακού: Όχι γενικά είχαμε κακή εικόνα. Δεν φτάσαμε στο επίπεδο που μπορούμε. Δεν προετοιμάσαμε το παιχνίδι από πλευράς ψυχολογίας και νοοτροπίας.
Το ότι συνέχισε το αήττητο ο Ολυμπιακός: Ναι είναι θετικό ότι δεν χάσαμε σήμερα. Δεν ήμασταν καλοί. Καταλαβαίνω πως μπορούν να υπάρχουν κακές ημέρες αλλά πρέπει να ανακάμψουμε. Ο Γκασπάρ ήταν ένας από τους παίκτες που ήταν θετικός σήμερα.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.