Serie A, Μίλαν - Ρόμα 2-0: Φουλ για Ευρώπη oι «ροσονέρι»

Serie A, Μίλαν - Ρόμα 2-0: Φουλ για Ευρώπη oι «ροσονέρι»

Η Μίλαν πήρε το ντέρμπι, επικράτησε 2-0 της Ρόμα στο Μιλάνο κι έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Εuropa League - Xάνουν το τρένο για το Champions League οι «Τζιαλορόσι»

milan_ac
Η Μίλαν βρίσκει ρυθμό, κερδίζει ματς και καλύπτει το χαμένο έδαφος! Μετά την τεσσάρα στη Λέτσε, οι ροσονέρι επικράτησαν 2-0 της Ρόμα στο Σαν Σίρο κι έπιασαν τη Νάπολι στην 6η θέση, κάνοντας έτσι μεγάλο βήμα Ευρώπης. Αντίθετα, οι «Τζιαλορόσι» είναι στο -6 από την Αταλάντα, έχοντας και ματς περισσότερο.

Milan-Roma 2-0, gol e highlights: segnano Rebic e Calhanoglu


Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και είχε δυο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Ο Κλάιφερτ στην αρχή νικήθηκε από τον Ντοναρούμα, ενώ ο Τζέκο με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 27' για να κάνει η Μίλαν την πρώτη ευκαιρία, αλλά ο Μιράντε είχε εξαιρετική επέμβαση στην προσπάθεια του Ρέμπιτς. Η Μίλαν είχε τον έλεγχο σε ένα κακο ματς, όμως ο Τσαλχάνογλου ήταν μοιραίος με τρελή χαμένη ευκαιρία σε κενή εστία, ενώ νικήθηκε από τον Μιράντε σε εκτέλεση φάουλ.

Η Μίλαν είχε ουσία και στο 76' άνοιξε το σκοτ με τον Ρέμπιτς. Μάλιστα, ο Κροάτης στο 2020 έχει πετύχει τα επτά από τα 16 τέρματα της ομάδας του. Η Ρόμα πίεσε, αλλά η Μίλαν ήταν αυτή που πέτυχε το δεύτερο γκολ με τον Τσαλχάνογλου στο 89' από την άσπρη βούλα.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Κίαερ, Κόντι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Μποναβεντούρα (54' Πακετά), Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο (54' Σαμου), Κεσί, Μπενασέρ, Ρέμπιτς (78' Λεάο)

Ρόμα: Μιράντε, Σμόλινγκ, Σπινατσόλα, Τζαπακόστα, Μαντσίνι, Μχιταριάν (69' Περότι), Βερετού, Κριστάντε (81' Παστόρε), Πελεγκρίνι (81' Ντιαβαρά), Τζέκο (70΄Κάλινιτς), Κλάιφερτ (58' Πέρεθ)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΝΒΑ: Κοινωνικά μηνύματα αντί για ονόματα στις φανέλες

Ετοιμάζει πρόταση για τον Κουλιμπαλί η Λίβερπουλ

«Ο Νάνι τελειώνει από την Κόρδοβα καθώς έκλεισε στην ΑΕΚ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης