Ο Γ. Σαββίδης πήρε θέση για τον Λημνιό: «Αν έχουν 20 εκατομμύρια…»
O Γιώργος Σαββίδης ξεκαθάρισε τη θέση του ΠΑΟΚ αναφορικά με τα τουρκικά δημοσιεύματα που θέλουν την Τράμπζονσπορ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού
«Αν έχουν 20 εκατομμύρια (το ποσό της ρήτρας), τότε ναι», υποστήριξε το μέλος του ΔΣ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση φίλου του ΠΑΟΚ στα social media.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.