Λύσεις στο πρόβλημα της απαγόρευσης μεταγραφών για δύο περιόδους ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ζητούν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα από τη FIFA
Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν την ποινή που επέβαλε η Παγκόσμια Συνομοσπονδία και αν μπορούν να προχωρήσουν στην ανανέωση των συμβολαίων που λήγουν στο τέλος της σεζόν.
Επίσης, ρωτούν αν μπορούν να υπάρξουν παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να μπει «ζεστό» χρήματα στα ταμεία της ομάδας και να μπορέσει να αποπληρώσει την οφειλή της ομάδας.
Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να πέσουν σε γκέλα, ώστε να μπορέσουν να γνωρίζουν από πρώτο χέρι πώς θα κινηθούν το επόμενο διάστημα ενόψει και της επόμενης σεζόν.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών