Μητσοτάκης: Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ' άκρη σ' άκρη

Μητσοτάκης: Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ' άκρη σ' άκρη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από τον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου – Στη συνέχεια έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης

mitsotakis_kriti
« Πετύχαμε στις 26 Μαΐου μια μεγάλη εκλογική νίκη που ανοίγει το δρόμο για τις εκλογές του Ιουλίου» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στο Ηράκλειο Κρήτης.

«Εισπράττω τον παλμό της νίκης. Για την Κρήτη μου έχω βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ’ άκρη σ’ άκρη. Και μπροστάρηδες θα είμαστε όλοι.
Δίνουμε μια μεγάλη μάχη για την Ελλάδα που μας αξίζει. Θέλω να εκλέξουμε στην Κρήτη 10 βουλευτές. 4 στο Ηράκλειο 4 στα Χανιά 1 στο Ρέθυμνο 1 στο Λασίθι», τόνισε, ο αρχηγός της ΝΔ, μιλώντας έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, όπως μετέδωσε το ekriti.gr.

« Για να το πετύχουμε πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Ο άνεμος αλλαγής φυσάει αλλά κατάληξη μας είναι οι εκλογές. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει ξανά από την αρχή. Σας θέλω όλους μπροστάρηδες στον αγώνα για να γεμίσει η Κρήτη γαλάζια ψηφοδέλτια», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, λέγοντας ότι στη ΝΔ «έρχονται και άνθρωποι από άλλους χώρους. Άνθρωποι που όχι κατ’ ανάγκη σέβονται τις απόψεις μας αλλά που αναγνωρίζουν πως μόνη μεγάλη δύναμη για την Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία».

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης, συνομιλώντας με κόσμο και ανταλλάσσοντας χειραψίες. «Πάμε όλοι μαζί», απαντούσε στους πολίτες.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη στο Ηράκλειο ήταν ο κεντρικός επιβατικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης