Μητσοτάκης: Μείωση φόρων για όλους και πολλές νέες δουλειές

mitsotakis_main03

Τα βασικά σημεία του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ - Αναστέλλεται για 3 χρόνια ο ΦΠΑ και ο φόρος υπεραξίας στις οικοδομές - Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% - Μείωση εισφορών στην κύρια σύνταξη - Κατώτατος μισθός στα € 730 - Σταδιακή μείωση του τέλους επιτηδεύματος και της εισφοράς αλληλεγγύης  - Δωρέαν πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων- Αμεση κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου και του πανεπιστημιακού ασύλου - Πρότυπα δημόσια σχολεία σε όλους τους νομούς

Τους βασικούς άξονες του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στον Ελληνικό Κόσμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας που περιγράφεται με εύληπτο τρόπο σε ένα φυλλάδιο 18 σελίδων έχει ως τίτλο το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα «Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα, Ενωμένοι μπορούμε».

Στο φυλλάδιο εξηγούνται με απλά λόγια οι πολιτικές δεσμεύσεις της ΝΔ που θα δημιουργήσουν πολλές και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας ενώ καταγράφονται οι μειώσεις φόρων και εισφορών που είναι στο επίκεντρο του κυβερνητικού της προγράμματος. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις από 28% σε 20%, η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και η πάταξη της γραφειοκρατίας με τη θέσπιση π.χ. ρητών προθεσμιών στις διαδικασίες αδειοδότησης και με την καθιέρωση της ηλεκτρονικής υπογραφής.

Στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνονται μέτρα όπως η αναστολή για τρία χρόνια του ΦΠΑ και του φόρου υπεραξίας στις οικοδομές κάτι που θα δώσει επιπρόσθετη ώθηση σε έναν νευραλγικό κλάδο της οικονομίας μας, σε συνδυασμό με τη σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%. Ακόμη στο πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνεται μείωση των εισφορών στις κύριες συντάξεις, κατώτατος μισθός στα € 730 και σταδιακή μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος. Στον τομέα της Υγείας θεσμοθετείται δωρεάν πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα της ασφάλειας ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για άμεση κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, αλλά και του πανεπιστημιακού ασύλου όπως αυτό ισχύει σήμερα. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση του ρόλου της δημόσιας παιδείας ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε για τη δημιουργία πρότυπων δημόσιων σχολείων σε κάθε νομό της χώρας.

Δείτε την παρουσίαση του σχεδίου

video placeholder


Η Νέα Δημοκρατία δεν μένει, όμως, μόνο στην καταγραφή των προτεραιοτήτων της στο πεδίο της οικονομίας. Στην τελική περιγραφή του προγράμματος της αποτυπώνονται οι κεντρικές επιλογές της επόμενη κυβέρνησης στην παιδεία, την υγεία, την κοινωνική πολιτική, το περιβάλλον, την εξωτερική πολιτική, τις υποδομές, τη διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος και φυσικά την ασφάλεια των πολιτών που είναι άλλωστε απόλυτη πολιτική προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία.
parousiasi00

Μέσα από τη δημοσίευση της σύντομης εκδοχής του σχεδίου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και της σημερινής εκδήλωσης, η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να αναδείξει και τη διαιρετική τομή που τη χωρίζει από μία κυβέρνηση η οποία αποφεύγει όσο καμία στο παρελθόν να κάνει αποτίμηση του έργου της τα 4 τελευταία χρόνια. Και η οποία όταν δεν επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία επικαλούμενη fake news, αναλώνεται σε αποσπασματικές παροχές που δεν υπηρετούν ένα ολοκληρωμένο πολιτικό σχέδιο.

Η Νέα Δημοκρατία από την άλλη έχει επιλέξει να μιλήσει με στοιχεία και προτάσεις για το μέλλον. Έχει θέσει ως απόλυτη πολιτική προτεραιότητα την επίτευξη ισχυρής ανάπτυξης. Για να γίνει, όμως, αυτή πράξη είναι επιτακτική ανάγκη να υλοποιήσουμε μεταρρυθμίσεις σε όλο το φάσμα του δημόσιου βίου.
parousiasi04

Σημειώνεται ότι τον πρόεδρο της ΝΔ θα προλογίσει η νεότερη υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Πρόκειται για την 25χρονη Ελένη Ταπεινού που έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της πριν από λίγο καιρό στην Πληροφορική και Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και διεκδικεί, βέβαια, για την πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών στην Αχαΐα.

Φοράμε τη στολή εργασίας, τα κοστούμια μπορεί να περιμένουν λίγο ακόμη

«Φοράμε τη στολή εργασίας, τα κοστούμια μπορεί να περιμένουν λίγο ακόμη», ανέφερε, ξεκινώντας την παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος της ΝΔ, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η ΝΔ επιμένει σε προεκλογικό αγώνα με επίκεντρο τον προγραμματικό λόγο της. Όπως τόνισε, εδώ και καιρό η ΝΔ έχει δουλέψει το πρόγραμμά της ανά κλάδο και τομέα και έχει παρουσιάσει τις θέσεις της για όλα τα κρίσιμα θέματα. Το πρόγραμμα θα τυπωθεί και σε γαρφή μπράϊγ. Θα διανεμηθεί μέσω του Τύπου και θα φθάσει σε όλους τους πολίτες το 18σέλιδο φυλλάδιο. Σε λίγες μέρες θα παρουσιάσει στην Ελευσίνα το κοινωνικό συμβόλαιο.

Θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρας τη γραφειοκρατία

«Μειώνουμε τον φόρο στις επιχειρήσεις από 28% σε 20% σε μία διετία και τον φόρο στα μερίσματα αμέσως. Διπλασιάζουμε τον χρόνο συμψηφισμού και ενισχύουμε τις υπεραποσβέσεις. Η αποκλιμάκωση του ύψους δανεισμού της χώρας φέρνει μείωση του κόστους δανεισμού στις επιχερήσεις», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας το αναπτυξιακό πρόγραμμα του κόμματος.

«Θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρας τη γραφειοκρατία», επανέλαβε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Μπορούμε να μειώσουμε τους ανέργους σε μία τετραετία σε λιγότερο από 500.000 από 850.000 που είναι σήμερα».

Μείωση φόρων για όλους τους πολίτες

«Μείωση φόρων για όλους τους πολίτες» δεσμεύθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για εισαγωγικό συντελεστή από 22% σε 9% για εισόδημα έως 10.000 και σταδιακή μείωσης της εισφοράς αλληλεγγύης, ενώ ανακοίνωσε ότι θα μειωθούν οι εισφορές από 20% σε 15%.

Όπως τόνισε, στο τέλος της τετραετίας θα εφαρμοστούν δύο συντελέστες ΦΠΑ 11% και 22%.

Η ΝΔ στηρίζει τη μεσαία τάξη

Η ΝΔ στηρίζει τη μεσαία τάξη, όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι θα τηρήσει την πολιτική κατάργησης των υπερπλεονασμάτων που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να μοιράζει μετά επιδόματα.

Ακόμη, ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι θα αποκτήσει ξανά αξία η ακίνητη περιουσία και ανακοίνωσε μείωση του ΕΝΦΙΑ 30% στη διετία, έκπτωση για ενεργειακή αναβάθμιση και συμψηφισμό με τιμολόγια στην εφορία. Όπως είπε, αναστέλλεται για 3 χρόνια ο ΦΠΑ στην οικοδομική δραστηριότητα και ο φόρος υπεραξίας στη μεταβίαση ακινήτων.

«Καθιερώνουμε πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για όλους, με κάλυψη από τον ΕΟΠΥΥ, με ενημέρωση των πολιτών (με SMS ή email) για τις αναγκαίες εξετάσεις ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα και με αυτόματη παραπομπή σε κρατικές ή ιδιωτικές δομές». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος της ΝΔ και ανέφερε τον έλεγχο του καρκίνου του μαστού, του τραχήλου της μήτρας και του παχέος εντέρου.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για επέκταση της διάρκειας των επαναλαμβανόμενων συνταγών για χρονίως πάσχοντες και καθιέρωση ραντεβού εντός 24ώρου με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ αλλά και κατ' οίκον διανομή φαρμάκων σε συγκεκριμένες ομάδες χρονίων ασθενών.

Ακόμη, επισήμανε πως θα εφαρμοστεί ελεύθερη επιλογή οικογενειακού γιατρού και πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, ενώ θα ενισχυθούν τα νοσοκομεία με 1.500 ειδικευόμενους νοσηλευτές ετησίως.

Καθιερώνουμε επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα

Η στήριξη των νέων οικογενειών είναι απόλυτη προτεραιότητα για τη ΝΔ, όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος της ΝΔ, και ανακοίνωσε:

«- Καθιερώνουμε επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα.

- Αυξάνουμε το όριο του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.

- Επαναφέρουμε τα επιδόματα για τις μεγάλες οικογένειες στο επίπεδο πριν από τις μειώσεις του 2018 (ν. 4512/2018).

- Κανένα παιδί δεν θα μένει εκτός παιδικού σταθμού. Για κάθε παιδί που δεν βρίσκει θέση, θα χορηγείται μηνιαίο κουπόνι 180 ευρώ για χρήση σε σταθμό της επιλογής των γονέων».

«Η ΝΔ έχιε την ευθύνη να σταθεί δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Στηρίζουμε τον θεσμό του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, πρόσθεσε ότι η καλύτερη πολιτική κατά της φτώχειας είναι οι δουλειές και όχι τα επιδόματα και μίλησε για πρόγραμμα ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων για μακροχρόνια ανέργους.

Καθιερώνουμε πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για όλους

«Καθιερώνουμε πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για όλους, με κάλυψη από τον ΕΟΠΥΥ, με ενημέρωση των πολιτών (με SMS ή email) για τις αναγκαίες εξετάσεις ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα και με αυτόματη παραπομπή σε κρατικές ή ιδιωτικές δομές». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος της ΝΔ και ανέφερε τον έλεγχο του καρκίνου του μαστού, του τραχήλου της μήτρας και του παχέος εντέρου.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για επέκταση της διάρκειας των επαναλαμβανόμενων συνταγών για χρονίως πάσχοντες και καθιέρωση ραντεβού εντός 24ώρου με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ αλλά και κατ' οίκον διανομή φαρμάκων σε συγκεκριμένες ομάδες χρονίων ασθενών.

Ακόμη, επισήμανε πως θα εφαρμοστεί ελεύθερη επιλογή οικογενειακού γιατρού και πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, ενώ θα ενισχυθούν τα νοσοκομεία με 1.500 ειδικευόμενους νοσηλευτές ετησίως.

Καταργούμε αμέσως τον νόμο Παρασκευόπουλου

«Καταργούμε αμέσως τον νόμο Παρασκευόπουλου για να σταματήσει η μαζική απελευθέρωση καταδικασμένων για βαρύτατα ποινικά αδικήματα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος της ΝΔ.

«Όπου πρέπει να γίνουν αλλαγές στον ποινικό κώδικα που ψηφίστηκε άρον-άρον, θα γίνουν», τόνισε και μίλησε για τουλάχιστον μία φυλακή υψίστης ασφαλείας, τύπου Γ, για να σταματήσει η δράση των συμμοριών στο εσωτερικό των φυλακών.

Υπάρχουν και θαλάσσια σύνορα για όσους θέλουν να το ξεχνούν

«Έδωσα αγώνα να στηρίξει η Ευρώπη άμεσα την Κύπρο, χθες, όχι μόνο φραστικά«, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως θα εμπλέξει την Ευρώπη στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων τονίζοντας ότι «υπάρχουν και θαλάσσια σύνορα για όσους θέλουν να το ξεχνούν».

Επίσης, μίλησε για αλλαγές στη χορήγηση ασύλου και επισήμανε: «Διασφαλίζουμε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα υποδοχής, με ειδική φροντίδα για τις οικογένειες με μικρά παιδιά. Και δημιουργούμε ειδικές τάξεις στα σχολεία, ώστε να ενσωματώνονται ομαλά στο εκπαιδευτικό μας σύστημα τα παιδιά όσων παραμείνουν στη χώρα ως αναγνωρισμένοι πρόσφυγες».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι η Παιδεία αποτελεί τον βασικό ιμάντα για την πρόοδο κάθε παιδιού στη ζωή του και πρόσθεσε: «Γι' αυτό και όλα πρέπει να εκκινούν από κοινή αφετηρία σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα, συνδεδεμένο με την οικονομία και την κοινωνία. Και με εκπαιδευτικούς ελεύθερους να προσαρμόζουν τη διδασκαλία τους στις ανάγκες των μαθητών».

Ακόμη, έκανε λόγο για νέο πλαίσιο λειτουργίας των ανώτατων ιδρυμάτων, με θεσμούς διοίκησης και με προγράμματα χωρίς τον ασφυκτικό έλεγχο του υπουργείου και με δυνατότητα να ιδρύουν ξενόγλωσσα τμήματα για να προσελκύουν ξένους φοιτητές που θα πληρώνουν.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής θα μετατραπεί σε υπουργείο παρά τω πρωθυπουργώ.

Εμπιστευόμαστε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και ακολουθούμε εξωτερική πολιτική με γνώμονα τα στρατηγικά συμφέροντα της Ελλάδας

«Υιοθετούμε νέα ενεργειακή πολιτική περιορισμού των ρύπων με μείωση του διοξειδίου του άνθρακα κατά 80% μέχρι το 2050». Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για την περιβαλλοντική πολιτική του, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος της ΝΔ και μίλησε για στροφή στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, στον άνεμο και στον ήλιο και με σταδιακή απεξάρτηση από τον λιγνίτη.

Ο κ. Μητσοτάκηςσημείωσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα φέρει νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς, ενώ θα μειώσει τη φορολογία στο 10% για τις ομάδες παραγωγών και τα συνεργατικά σχήματα.

«Βάζουμε τέλος στις παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων, το πάρτυ φθάνει στο τέλος», τόνισε, ενώ για την ολοκλήρωση των εθνικών υποδομών επισήμανε: «Επενδύουμε 12 δισ. σε έργα εθνικής εμβέλειας, με στόχο τη δημιουργία τουλάχιστον 43.000 θέσεων εργασίας, και την πρόσθετη αύξηση του ΑΕΠ κατά 1,4% ετησίως». Επίσης, ανακοίνωσε σειρά έργων.

«Ζούμε σε μια ταραγμένη περιοχή», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Εμπιστευόμαστε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και ακολουθούμε εξωτερική πολιτική με γνώμονα τα στρατηγικά συμφέροντα της Ελλάδας».

Όπως υποστήριξε, «ιδρύουμε στα πρότυπα άλλων κρατών -όπως η Γαλλία και το Ισραήλ- Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. «Το όργανο αυτό λειτουργεί υπό τον πρωθυπουργό και εντοπίζει κινδύνους για την εθνική και περιφερειακή ασφάλεια, εισηγείται πολιτικές και υποστηρίζει την κυβέρνηση στη διαχείριση κρίσεων», εξήγησε.

Στις 7 Ιουλίου ο λαός πρέπει να εμπιστευτεί το τιμόνι της Ελλάδας σε ένα χέρι δυνατό

«Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός, οι κάλπες είναι άδεις και δεν είναι μισογεμάτες από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού προγράμματος της ΝΔ.

Όπως σημείωσε, «στις 7 Ιουλίου ο λαός πρέπει να εμπιστευτεί το τιμόνι της Ελλάδας σε ένα χέρι δυνατό... Ζητήσαμε ισχυρή εντολή. Γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλες περιπέτειες. Θέλει και μπορεί να πάει ενωμένη μπροστά!».

«Ανεξάρτητα από παλαιότερες κομματικές επιλογές, καλώ τους Έλληνες να ενωθούμε σε ένα μεγάλο ρεύμα αναγέννησης. Η πατρίδα δεν θέλει νέα πειράματα και χαμένες ευκαιρίες», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.Δείτε εδώ το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας

parousiasi05
parousiasi06
parousiasi03
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (353)

Αλήθειες μόνο...

λέει πάντως. Θα σού δείχνει τα βίντεο από τον Ιούνιο και θα σού λέει "Εγώ στα'λεγα , τι δεν καταλάβαινες;". Στον άξονα των z!

στον άξονα των z όλοι οι συριζαίοι

μη σου πω και στον άξονα των χ και ψ και z μαζί. Να ξεβρωμίσει η χώρα.

Τοσοοοο θα ειναι...

Το δειχνει ο ανθρωπος,μην πειτε οτι δεν το καταλαβατε μονο.Το προγραμμα θα ειναι μεγαλο και μακρυ σε βαθος τετραετιας.

μακάρι και 20ετία

μπας και ορθοποδήσει ο τόπος μετά από τη φωτιά και την καταστροφή που έφερε ο γυφτολάγνος ο Τσίπρας,χώρια το πισώπλατο μαχαίρωμα στην Ελλάδα με αναγνώριση μακεδονικού έθνους και γλώσσας.

Θα βογκηξετε αν τον βγαλετε.

Πρωτοι ιεσεις που τον καμαρωνετε και τα παιδια σας που θα τα βασανισει ξανα και ειναι και καλομαθημενα.Αυτα που ξερατε τελειωσαν αλλα αφου δεν θελετε να το συνειδητοποιησετε και να προσαρμοστειτε ας το ζησουμε και αυτο.Οι υπολοιποι ειμαστε εκπαιδευμενοι πια, γιατι πεσαμε αμεσως στα βαθεια επι Σαμαρα, για την Ελλαδα μας στενοχωριεμαι.

οι μόνοι που θα βογκήξουν είναι οι συριζαίοι

που είχαν μάθει να διορίζονται ως μετακλητοί και ως σύμβουλοι τύπου καρανίκα και να τρώνε με δέκα κουτάλες.

Κουλη να κανεις βουτια στο κοινο. μετα απο αυτα που ειπες

Οπως οι ροκ σταρ να σε πετανε αριστερα δεξια ο ενας στον αλλο μηπως ξεθολωσεις και αρχισεις να μιλας σε πραγματικο χρονο και με συγροτημενο λογο.Κουλης το κουλο παιδι απο καποιο αλλο παραλληλο, γεματο εκρηξεις επενδυσεων συμπαν το οποιο ειναι γεματο οδοστρωτηρες.Ο οδοστρωτηρας πρεπει να ηταν και το αγαπημενο του παιδικο παιχνιδι.

Κουλοδεντρο.

Παραγει κουλες και ψευτικες υποσχεσεις που δεν βοηθουν την πραγματικη προοδο του Λαου και της Πατριδας..Μην το φατε το φρουτο,φαινεται νοστιμο αλλα ειναι δηλητηριωδες.Επισης ο Κουλης μας δειχνει το μεγεθος ξεκαθαρα για να προετοιμαζομαστε....Μιλαει με γριφους και παντομιμα.

Κυριακο...

αυτο ειναι το περιφημο προγραμμα για το οποιο μας προετοιμαζες και μιλουσες για εκρηξεις προοδου και επενδυσεων η δεν βλεπουν καλα τα ματακια μου? - 7 απο εμας.Σε καλη μερια.

Μια εικονα...

χιλιες λεξεις.Δεν εμπνεεις εμπιστοσυνη Κυριακο.Ειναι τρομερα απογοητευτικο το προχειρο προγραμμα σου .Και εκθεση ιδεων να ηταν κακο βαθμο θα επαιρνες λογω ελλειψης συνοχης και κεντρικου νοηματος.Ποσο μαλλον που ειναι το επισημο προγραμμα σου για τη διακυβερνηση της πατριδας μας.Τιποτα ρηξικελευθο και ανανεωτικο.

έχεις συριζαιικές παρωπίδες

το πρόγραμμα της ΝΔ είναι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα για ανάπτυξη. Με κέντρο τον Έλληνα και οχι τους κάθε λογής λαθρογύφτους όπως το πρόγραμμα Συριζα

και μόνο που θα φύγει η αριστερά φτάνει

οι προδότες και τα λαμόγια που μάζεψε ο σύριζα και μας τους παρουσίασε ως το καινούριο

Δεν βγαινει ο λογαριασμος.

Αυτο που καταλαβαινω ειναι τα εξης 1.Καταργηση αφορολογητου. 2..1500 ειδικευομενους νοσηλευτες(δηλαδη πρακτικαριους με ελαχιστα χρηματα για μικρο διαστημα). 3.Να ξαναμπουν ιδιωτες και υπεργολαβοι στο δημοσιο συστημα υγειας οι οποιοι πληρωνονται απ το κρατος και δινουν στους εργαζομενους οτι προερουνται. 4.Να ελεγχουν ιδιωτες την διαχειριση των νοσοκομειων(mamagement) 5.Μειωση φορουκαι εισφορων στις επιχειρησεις και μειωση εισφορων για εργαζομενους με ταυτοχρονη αυξηση βασικου μισθου στα 750.Αυτο ειναι αδυνατον.Ειναι συγκυνονουντα δοχεια.Η αυξηση των μισθων και η μειωση φορου,θα φερουυν οπωσδηποτε μεγαλη αυξηση στις εισφορες για να ισορροπησει η οικονομια. 6.Επιδομα 2000 σε καθε!!! παιδι που γεννιεται στην Ελλαδα.Καθαρα προεκλογικο δωρο που δεν λυνει σιγουρα το ζητημα της υπογεννητικοτητας των Ελληνων και δεν βοηθαει την αναπτυξη. 7.Μειωση απ την πρωτη στιγμη στο φορο των μερισματων.Σε σημαντικο βαθμο αφορα πολυ λιγους. 7.Μειωση 30 τις εκατο του ΕΝΦΙΑ,χωρις αλλες διευκρινησεις. 8.Κατασκευη φυλακης και καταργηση νομου Παρασκευοπουλου. 9. Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας.Το όργανο αυτό λειτουργεί υπό τον πρωθυπουργό και εντοπίζει κινδύνους για την εθνική και περιφερειακή ασφάλεια. 10.Διασφαλίζουμε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα υποδοχής, με ειδική φροντίδα για τις οικογένειες με μικρά παιδιά. Και δημιουργούμε ειδικές τάξεις στα σχολεία, ώστε να ενσωματώνονται ομαλά στο εκπαιδευτικό μας σύστημα τα παιδιά όσων παραμείνουν στη χώρα ως αναγνωρισμένοι πρόσφυγες. 11.Επενδυση 12 δισ. σε έργα εθνικής εμβέλειας, με στόχο τη δημιουργία τουλάχιστον 43.000 θέσεων εργασίας, και την πρόσθετη αύξηση του ΑΕΠ κατά 1,4% ετησίως. 12.Μια προσληψη για καθε 5 αποχωρησεις και ελαστικες σχεσεις εργασιας κατα τη βουληση του εργοδοτη. 12.Υιοθετούμε νέα ενεργειακή πολιτική περιορισμού των ρύπων με μείωση του διοξειδίου του άνθρακα κατά 80% μέχρι το 2050. Συμπερασμα ενα καθαρα ψηφοθηρικο προγραμμα.Δεν αιτιολογει πως θα βρεθουν αυτα τα απειρα δις,ουτε τις διαδικασιες που θα ακολουθησει.Τιποτα χειροπιαστο και κοστολογημενο με βαση την πραγματικη οικονομια και τις υποχρεωσεις μας για την πληρωμη των δανειακων υποχτρεωσεων.Μονο την γενικη αισθηση οτι αλλαζει η πολιτικη προς την αντιλαικη κατευθυνση και ενα ειδος αγωνιας και ανασφαλειας με επιασε προκαταβολικα.Καμμια εικονα πραγματικης προοπτικης.Ελλειψη συγκροτημενων στοχων και για ολα κανενα συγκαεκριμενο χρονοδιαγραμμα.Ολα διασπαρτα προς ολες τις κατευθυνσεις και σε βαθος...εαν και εφοσον.Ετσι δεν δινονται οι αυτοδυναμιες Κυριακο.

Argie

Λιγότερη φορολογία για όλους και επιδόματα και χρήματα για όλους.....Μα πως ΓΚΙ-ΝΕΤΕ αυτό...ανακάλυψε ο Κουλης το λευτοδεντρο....πάει η κοροϊδία σύννεφο

είναι απλό, μειώνεται το κράτος, μειώνεται το κόστος

και επενδύονται τα λεφτά σε άμυνα και παραγωγή, όπου θα κληθείς να πας να δουλέψεις, να παράξεις και να δημιουργήσεις, όχι όπως με σύριζα, συμβαση με δημόσιο και επιδόματα πριν τις εκλογές ίσα ίσα να φυτοζωείς και να παρακαλάς να σε λυπηθει ο μεγάλος πατερούλης ο Τσίπρας

το λεφτόδεντρο το είχε ο Τσίπρας

και ήταν η μεσαία τάξη που της είχε πιεί το αίμα για να κάνει βόλτες με τα κότερα και να τρώει αστακομακαρονάδες στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ! Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ...

ΑΝΤΙ ΜΕ 78%, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΜΕ 73% !!!! αυτο μας λέει ... ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ... ΘΑ ΕΞΑΤΜΙΖΕΤΑΙ ... ΑΜΕΣΩΣ ΠΛΕΟΝ!!!

Βρε καλώς τον ...

... ξύπνησες και ξεκίνησες το μεροκάματο για τα 0,60 λεπτά; Ρε κακομοίρη, δεν πας καλύτερα για μπάνιο στη θάλασσα μπας και το αεράκι σου καθαρίσει το μυαλό;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης