ΣΥΡΙΖΑ: «Έκλεισαν» τα ονόματα σε επτά περιφέρειες - Το Νοέμβριο η συνταγματική αναθεώρηση

ΣΥΡΙΖΑ: «Έκλεισαν» τα ονόματα σε επτά περιφέρειες - Το Νοέμβριο η συνταγματική αναθεώρηση

Την επανεκλογή της στην Περιφέρεια Αττικής θα διεκδικήσει η Ρενα Δούρου

4582039__2_
Τα θέματα των αυτοδιοικητικών και τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης σε κοινοβουλευτικό επίπεδο συζητήθηκαν στη πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποια κλείδωσαν τα ονόματα επτά περιφερειών. Για το θέμα του Πάνου Καμμένου για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, κομματικές πηγες παρέπεμψαν στο ραντεβού που έδωσαν οι δύο εταίροι τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσιπρας επανέλαβε, στα μέλη του οργάνου, το χρονοδιάγραμμα της Κοινοβουλευτικης δουλειάς που υπάρχει μέχρι τα Χριστούγεννα, που εχει μια σειρά από πρωτοβουλίες, όπως η συνταγματική αναθεώρηση. Σύμφωνα με πηγες, η προταση του κόμματος θα προωθηθεί στην Κοινοβουλευτική ο Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλη Οκτωβρίου και εκτιμάται πως έως αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινησει η Κοινοβουλευτική διαδικασία.

Παραλληλα, εκφράστηκε πως θα εχουν ψηφιστεί, μέχρι τα Χριστούγεννα, οι δεσμευσεις του πρωθυπουργου στη ΔΕΘ, ενω κομματικές πηγες εκτιμούν οτι οι συζητησεις για το θέμα των συντάξεων βαίνουν καλώς.

Αναλυτικα, σύμφωνα με κομματικές πηγες, την επανεκλογή τους θα διεκδικήσουν στη. Αττικη και Ιονιων Νησων, δηλαδή η κ. Ρενα Δούρου και ο κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, αντίστοιχα.

Επιπλέον:

Ο Θεόδωρος Καρύπιδης στη δυτική Μακεδονία

Κλείσιμο
Ο Δέδες Πελοπόννησο

Ο Κατσιφάρας στη δυτική Ελλάδα

Ο Κωστας Κατσιμίγας στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη

και ο Αναγνωστακης Στερεά Ελλάδα.

Τέλος, αναφορικά με την εκλογή της νέας πολιτικής γραμματείας στην Κεντρική Επιτροπή, που συνεδριαζει αυτό το Σαββατοκύριακο, πληροφοριες αναφερουν πως θα υπάρξει πρόταση για ενιαία πολιτική γραμματεία και το σημαντικό είναι να εκλεγεί με την μεγαλύτερη συναίνεση ( αν ειναι ενιαίο θα είναι μικρότερο, αν όχι ενιαία τοτε ισως με μεγαλύτερη σύνθεση).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης