Μαξίμου σε ΝΔ: Ντροπή τα πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας

Μαξίμου σε ΝΔ: Ντροπή τα πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας

Η κυβέρνηση με ανακοίνωσή της κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι έχει επιδοθεί σε τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος 

720_192641_7616f27c23-b2218a3883b569ed
Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στη ΝΔ για τη στάση που κρατά εν μέσω της τραγωδίας που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στην οποία σημειώνει «την ώρα που ακόμη ψάχνουμε τους νεκρούς μας, η ΝΔ με τα ΜΜΕ που την στηρίζουν έχουν επιδοθεί σε απίστευτη τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος».

«Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος έκανε έκτακτη ενημέρωση στις δυο και μισή, αμέσως μόλις έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή που ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της, ο οποίος και την καθοδηγεί από το παρασκήνιο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Απαντήσεις ζητά η ΝΔ

Νωρίτερα, η ΝΔ είχε εξαπολύσει βολές κατά της κυβέρνησης και κατά του πρωθυπουργού, αναφορικά με τις μαρτυρίες που δείχνουν ότι υπήρχε ενημέρωση για την ύπαρξη νεκρών το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς.

Στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να απολογηθεί «για το γεγονός ότι την ώρα που αποδεδειγμένα πια γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, το απέκρυψε σε ένα θλιβερό τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επιδιώκοντας να εξαπατήσει τους πολίτες».

Επίσης, η Πειραιώς ζήτησε από την κυβέρνηση να ενημερώσει τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων, τονίζοντας ότι ο πόνος της κοινωνίας είναι μεγάλος και δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση και ψέματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης