ΝΔ: Η κυβέρνηση γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών και το απέκρυψε

ΝΔ: Η κυβέρνηση γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών και το απέκρυψε

Για επιχείρηση εξαπάτησης των πολιτών καταγγέλλει την κυβέρνηση η Πειραιώς – Ζητά ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων 

nd_ktirio
Βολές κατά της κυβέρνησης και κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η ΝΔ, μετά τις μαρτυρίες που δείχνουν ότι υπήρχε ενημέρωση για την ύπαρξη νεκρών το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ καλεί την κυβέρνηση να απολογηθεί «για το γεγονός ότι την ώρα που αποδεδειγμένα πια γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, το απέκρυψε σε ένα θλιβερό τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επιδιώκοντας να εξαπατήσει τους πολίτες».

Επίσης, η Πειραιώς ζητά από την κυβέρνηση να ενημερώσει τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων, τονίζοντας ότι ο πόνος της κοινωνίας είναι μεγάλος και δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση και ψέματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το γεγονός ότι την ώρα που αποδεδειγμένα πια γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, το απέκρυψε σε ένα θλιβερό τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επιδιώκοντας να εξαπατήσει τους πολίτες.

Κυρίως όμως οφείλει να ενημερώσει επιτέλους τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων.

Ο πόνος της ελληνικής κοινωνίας είναι μεγάλος. Δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση και επιπλέον ψέματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης