Με μαύρο γυαλί και «ικανοποίηση» έφυγε ο Τσίπρας από Γαλλία

Με μαύρο γυαλί και «ικανοποίηση» έφυγε ο Τσίπρας από Γαλλία

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter ο πρωθυπουργός

Με μαύρο γυαλί και «ικανοποίηση» έφυγε ο Τσίπρας από Γαλλία
Μία φωτογραφία, στην οποία φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου και χαμογελάει, ανάρτησε σήμερα στο Twitter ο πρωθυπουργός για να ενημερώσει ότι έφυγε ικανοποιημένος από Γαλλία.



Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας επισήμανε μέσω Twitter το γεγονός των κοινών πεποιθήσεών που έχει με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, τον οποίο και συνάντησε στο Στρασβούργο, ενώ υπογράμμισε «το δικαίωμα των εκλεγμένων κυβερνήσεων να επιλέγουν τα μέσα εκπλήρωσης συμφωνημένων στόχων είναι ζήτημα δημοκρατίας και κυριαρχίας».
Κλείσιμο

«Συνάντηση με τον πρόεδρο Σουλτς, με τον οποίο έχουμε κοινές πεποιθήσεις σε θέματα αρχών που αφορούν στην Ευρώπη», έγραψε, ενώ σε άλλη ανάρτησή του σημείωσε: «Το δικαίωμα των εκλεγμένων κυβερνήσεων να επιλέγουν τα μέσα εκπλήρωσης συμφωνημένων στόχων είναι ζήτημα δημοκρατίας και κυριαρχίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο του γεύματος εργασίας μεταξύ του Μάρτιν Σουλτς με τον Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε η πορεία της αξιολόγησης και τα επικείμενα νομοσχέδια, με τον πρωθυπουργό να μεταφέρει στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι εκείνη αποφασίζει για τον τρόπο κατανομής των μέτρων στο πλαίσιο της συμφωνίας. 

Σύμφωνα με πηγές, κατά το γεύμα ο πρωθυπουργός εξήγησε την πραγματική εικόνα της ελληνικής οικονομίας, αλλά και την ουσία των δύο νομοσχεδίων. Επανέλαβε δε τη θέση ότι ο τρόπος κατανομής των βαρών είναι υπόθεση της κυβέρνησης, στο βαθμό που η συμφωνία εφαρμόζεται πλήρως.

Λίγο μετά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανέβασε επίσης στο Twitter μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος να υποδέχεται τον Αλέξη Τσίπρα για να συζητήσουν το θέμα των μεταρρυθμίσεων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.



Και μία φωτογραφία από το τραπέζι με Τσίπρα, Σουλτς



Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, που παρακολουθεί το πρόγραμμα της Ελλάδας κ. Γκουαλτιέρι, με θέμα την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης