Τέσσερις μέρες μετά: Tι εννοούσε ο Βαρουφάκης;

Τέσσερις μέρες μετά: Tι εννοούσε ο Βαρουφάκης;

Παρα τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης που εγείρει εύλογα ερωτήματα, ο κ. Βαρουφάκης δεν απάντησε ακόμη, αν και διακρίνεται για τα επικοινωνιακά του αντανακλαστικά και μάλιστα για ήσσονος σημασίας ζητήματα

Τέσσερις μέρες μετά: Tι εννοούσε ο Βαρουφάκης;
Τέσσερις μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο οποίο ο κ. Βαρουφάκης έχει πει ότι ο ίδιος και κάποιοι άλλοι άκουγαν τους δανειστές χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν, ο πρώην υπουργός δεν έχει πει ακόμα τίποτε απολύτως. Αυτό το διάστημα ενώ εξακολουθεί να είναι πολύ δραστήριος στα social media και απαντά ακόμα και σε Σλοβένους δημοσιογράφους, δεν έχει να πει τίποτε για το θέμα των υποκλοπών. Ούτε έχει διαψεύσει κάτι...

Οπως φαίνεται πάντως τα πάντα χωράνε στον λογαριασμό του
Βαρουφάκη: σχόλια, βιντεάκια από τις εμφανίσεις του, selfie, πολλές selfie, απαντήσεις σε ξένους δημοσιογράφους, ξένα δημοσιεύματα και promo του κόμματος και του βιβλίου του. Τα πάντα εκτός ένα από μία εξήγηση για το βίντεο που δημοσίευσε στις 8 Απριλίου το protothema.gr.

Συγκεκριμένα έλεγε σε συνέντευξή του στις 13 Ιουλίου του 2015:
«Μεταξύ τους οι Τροϊκανοί, για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους τώρα…. Συνιστούσαν ο ένας στον άλλον, τους έχω ακούσει να το λένε, ο ένας στον άλλον, στιγμές που δεν ήξεραν ότι ακούγαμε: Μη τους δώσετε τίποτα γραπτό. Γιατί φοβόντουσαν ότι αν μας δώσουν κάτι σε κείμενο θα το θέταμε στην κρίση του ελληνικού λαού». Παραδεχόταν λοιπόν μήνες πριν το Χίλτον gate, για το οποίο χθες το Reuters έγραφε ειρωνικά «στην Αθήνα οι τοίχοι έχουν όντως αυτιά», ότι αυτός και κάποιοι άλλοι άκουγαν τους δανειστές χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν!

Κλείσιμο
Ωστόσο ο λαλίστατος κατά τα λοιπά κ. Γιάνης Βαρουφάκης, που δεν έχει αφήσει δημοσίευμα, νύξη ή υπονοούμενο, που να μην έχει απαντήσει, εδώ και τέσσερις ημέρες δεν έχει απολύτως κανένα σχόλιο για όσα ο ίδιος έχει αποκαλύψει και παίρνουν πλέον νέα τροπή μετά τη δημοσιοποίηση του διαλόγου των ανθρώπων του ΔΝΤ. Και είναι τουλάχιστον αστείο να γράφει στα social media «Διαβάστε τι απάντησα σε Σλοβένο δημοσιογράφο» όταν δεν έχει τίποτε να απαντήσει σε όσα επιμένουμε να ρωτάμε για το μείζον θέμα των υποκλοπών.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης