Ποτάμι για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Οι πρεσβείες αποψιλώθηκαν και επί Όθωνα, το 1843...

Ποτάμι για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Οι πρεσβείες αποψιλώθηκαν και επί Όθωνα, το 1843...

«Λίγο μετά το ελληνικό κράτος κήρυξε μία από τις πρώτες του στάσεις πληρωμών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ποταμιού - «Ευχόμαστε τουλάχιστον η σημερινή κυβέρνηση να μη μας επιφυλάσσει ανάλογο τέλος» τονίζουν οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη

Ποτάμι για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Οι πρεσβείες αποψιλώθηκαν και επί Όθωνα, το 1843...
«Σήμερα, η κυβέρνηση κάλεσε - σε μία πρωτοφανή κίνηση- τις ανά τον κόσμο ελληνικές πρεσβείες και προξενεία να καταθέσουν τυχόν αδιάθετες δαπάνες τους στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Έχει πάψει να μας εκπλήσσει η «εφευρετικότητα» του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης στην προσπάθειά του να μαζέψει λεφτά από εδώ και από εκεί» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού για την απόφαση της κυβέρνησης να απαιτήσει την μεταφορά των διαθεσίμων από πρεσβείες, προξενεία και γενικά προξενεία της Ελλάδας στο εξωτερικό σε λογαριασμό της Τραπέζης της Ελλάδος με επίκληση του νόμου 4323 από 27 Απριλίου 2015.

«Θα θέλαμε μόνο να θυμίσουμε στους συνεταίρους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι δεν καινοτομούν. Οι πρεσβείες αποψιλώθηκαν από τα χρήματά τους και τελικά καταργήθηκαν εντελώς και επί Όθωνα, την άνοιξη του 1843. Λίγο μετά το ελληνικό κράτος κήρυξε μία από τις πρώτες του στάσεις πληρωμών. Ευχόμαστε τουλάχιστον η σημερινή κυβέρνηση να μη μας επιφυλάσσει ανάλογο τέλος» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης