Άδωνις Γεωργιάδης: Εάν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, θα χρεοκοπήσουμε

Άδωνις Γεωργιάδης: Εάν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, θα χρεοκοπήσουμε

«Μετά από εμένα το είπαν η Bank of America, οι New York Times, η Wall Street Journal και σήμερα οι Financial Times» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Άδωνις Γεωργιάδης: Εάν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, θα χρεοκοπήσουμε
«Όταν χρεοκοπήσαμε στις 6 Μαΐου του 2010, μία κριτική που έκαναν πολλοί τότε ήταν "πότε οι πολιτικοί μάς είπαν ότι κάποτε θα χρεοκοπήσουμε επειδή παίρναμε δανεικά; Αποφάσισα λοιπόν να μην λέω ψέματα στον κόσμο. Ναι, αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα χρεοκοπήσουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Είναι πολύ απλό» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ρ/σ Real FM.

«Μετά από εμένα το είπαν η Bank of America, οι New York Times, η Wall Street Journal και σήμερα οι Financial Times. Ε, κάποια στιγμή πρέπει να έχουμε και ανοιχτά αυτιά, να καταλαβαίνουμε τι μας λένε» πρόσθεσε.

Επιπλέον, σε ερώτηση γιατί θα χρεοκοπήσει η χώρα και εάν αποκλείεται η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση εντός Ευρωζώνης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ απάντησε: «Ναι, αποκλείεται. Μπορεί να έχουμε εκλογές και σε ένα με ενάμιση μήνα πιθανόν να είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Αν τώρα άκουγα κάποια πράγματα σχετικά λογικά, τότε θα έλεγα ότι οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κάνουν κάποιου τύπου συμβιβασμό. Λένε ταυτόχρονα ότι δεν θα κάνουν μονομερείς ενέργειες και ότι θα καταργήσουν τους νόμους του μνημονίου. Αυτό είναι μονομερής ενέργεια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης