Δυσφορία στο περιβάλλον Καραμανλή για τον Φιλιππίδη

Δυσφορία στο περιβάλλον Καραμανλή για τον Φιλιππίδη

«Δεν ρωτούσε την κυβέρνηση όταν έδινε δάνεια» λένε δηκτικά συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, που αποδίδουν τα λεγόμενά του σε «αναζήτηση σανίδας σωτηρίας»

Δυσφορία στο περιβάλλον Καραμανλή για τον Φιλιππίδη
Την αντίδραση του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή προκαλούν οι ισχυρισμοί του πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Άγγελου Φιλιππίδη, ο οποίος προσέδωσε πολιτικό χαρακτήρα στην εναντίον του δίωξη, υποστηρίζοντας, ενώπιον των τουρκικών δικαστηρίων, ότι σχετίζεται με δεσμούς που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό.

«Μακριά από τον Κώστα Καραμανλή κάθε αμφισβήτηση των αποφάσεων της ελληνικής Δικαιοσύνης» ήταν το σχόλιο συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού, οι οποίοι με δηκτικό τρόπο διερωτώνταν; «Πώς και θυμήθηκε τώρα ο κ. Φιλιππίδης τη σχέση με τον Καραμανλή».

Κλείσιμο
Οι ίδιοι, μάλιστα, συνεργάτες, επισήμαιναν με νόημα ότι «ο κ. Φιλιππίδης, όταν έδινε δάνεια, δεν ρωτούσε την κυβέρνηση», αφήνοντας υπαινιγμούς για δανειοδοτήσεις σε πρόσωπα που πολεμούσαν την τότε κυβέρνηση, ενώ απέδιδαν τους τωρινούς ισχυρισμούς του σε «αναζήτηση σανίδας σωτηρίας».           
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης