Ανδρουλάκης: Πήχης μας ένα καλό διψήφιο ποσοστό

Ανδρουλάκης: Πήχης μας ένα καλό διψήφιο ποσοστό

Η υπόθεση Καϊλή θα έχει προσωρινό αντίκτυπο, εκτιμάει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ανδρουλάκης: Πήχης μας ένα καλό διψήφιο ποσοστό
«Ο πήχης για εμάς είναι ένα καλό διψήφιο ποσοστό» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης εκτιμώντας ότι η υπόθεση Καϊλή θα έχει προσωρινό αντίκτυπο.

Συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως η εκλογική επίδοση του ΠΑΣΟΚ θα ερμηνευτεί από το τελικό ποσοστό αλλά και από την μείωση των ποσοστών των δύο μεγαλύτερων κομμάτων. « Εγώ αγωνίζομαι για το καλύτερο. Είμαι αισιόδοξος» σημείωσε ο ίδιος.

Σε ερώτηση σχετικά με την κυρία Εύα Καϊλή και τους λόγους που δεν την διέγραψε νωρίτερα εξήγησε πως η θέση της ως αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αποτελούσε «θεσμική θωράκιση» για την ίδια που καθιστούσε σχεδόν αδύνατη την άμεση αποπομπή της από το κόμμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Καϊλή, ο Τζιόρτζι, ο Παντσέρι, το 1,5 εκατ. σε μετρητά και η «ληστεία αλά ιταλικά»

Τρομερή κίνηση από την Εθνική Αργεντινής, στην... αποστολή για τον τελικό ο Αγουέρο - Δείτε βίντεο

Απόστολος Γκλέτσος: «Είναι μεγάλοι οι πειρασμοί, δύσκολο να πεις όχι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης