Γιατί οι Βραζιλιάνοι θέλουν τον ποδοσφαιρικό «θάνατο» του Φρεντ

Γιατί οι Βραζιλιάνοι θέλουν τον ποδοσφαιρικό «θάνατο» του Φρεντ

Δύο στους 10 τον θεωρούν τον χειρότερο παίχτη της Σελεσάο - Πώς ξεκίνησε το μίσος για τον Φρεντ που οι Βραζιλιάνοι αποδοκίμαζαν με σκαιούς χαρακτηρισμούς κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα

Γιατί οι Βραζιλιάνοι θέλουν τον ποδοσφαιρικό «θάνατο» του Φρεντ
Ενώ οι οπαδοί της Βραζιλίας στήριξαν όλους τους παίχτες της ομάδας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γερμανία παρά τον καταγισμό των γκολ που δέχθηκαν, ένας έγινε για άλλη μια φορά το «κόκκινο πανί».

Ο λόγος για τον Φρεντ, τον κεντρικό επιθετικό που επέλεξε ο Σκολάρι σε όλα τα παιχνίδια της Βραζιλίας στο φετινό Μουντιάλ.

Κλείσιμο


Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα σύσσωμο το γήπεδο τον αποδοκίμαζε γεγονός που υποχρέωσε τον Σκολάρι να τον αντικαταστήσει με τον Γουίλιαμ. Μάλιστα ένας οπαδός έφτασε στο σημείο να επιχειρήσει να του επιτεθεί αλλά την τελευταία στιγμή συνελήφθη από τους άνδρες της ασφαλείας του γηπέδου.



Το μίσος για τον Φρεντ ξεκίνησε σχεδόν από το πρώτο παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι 31χρονος επιθετικός ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι που σήμανε την αντεπίθεση στον αγώνα με την Κροατία, σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την παρουσία του στην Εθνική Βραζιλίας. 



Το πόσο «συμπαθούσαν» τον Φρεντ οι οπαδοί της Βραζιλίας φαίνεται από το γεγονός ότι σε διαδικτυακή δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, δύο στους 10 οπαδούς της Σελεσάο τον χαρακτήριζαν ως τον χειρότερο παίχτη της ομάδας.

Με ένα γκολ σε ολόκληρη τη διοργάνωση άλλωστε πώς θα μπορούσε να πείσει για κάτι καλύτερο ο «διάδοχος» του Ρονάλντο στην κορυφή της επίθεσης της Σελεσάο. Η επίδοσή του αυτή εξάλλου τον έκανε τον επιθετικό της Σελεσάο με την χειρότερη απόδοση από το 1930.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης