Η Άννα Διαμαντοπούλου αποχαιρετά τη μητέρα της: «Η μάνα είναι η ρίζα κάθε ανθρώπου»

Η Άννα Διαμαντοπούλου αποχαιρετά τη μητέρα της: «Η μάνα είναι η ρίζα κάθε ανθρώπου»

Τα συγκινητικά λόγια που της αφιέρωσε.

Η Άννα Διαμαντοπούλου αποχαιρετά τη μητέρα της: «Η μάνα είναι η ρίζα κάθε ανθρώπου»
Τη μητέρα της, Εκάβη, έχασε η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου και την αποχαιρέτισε με μια βαθιά συγκινητική και αληθινή ανάρτηση στα social media.

 
 
Δίπλα από τη φωτογραφία της έγραψε πως η μητέρα της ήταν η προσωποποίηση της γλυκύτητας, της καλοσύνης και της προσφοράς – μια γυναίκα που δίδαξε στα παιδιά της να είναι ανεξάρτητα και να πιστεύουν στον εαυτό τους, ενώ την ίδια ώρα πρόσφερε πάντα στους γύρω της.

Στο ίδιο κείμενο σημειώνει ότι η μητέρα της τα τελευταία χρόνια της ζωής της έπασχε από άνοια, ασθένεια που την ταλαιπώρησε και καταλήγοντας αναρωτιέται τι τελικά έχει περισσότερη σημασία: «μόνο να προσθέτουμε χρόνια στη ζωή ή να προσθέτουμε ζωή στα χρόνια».

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης