Ο δημιουργικός διευθυντής του μακιγιάζ Dior μας αποκάλυψε την έμπνευση πίσω από το makeup look της συλλογής Cruise 2022

Ο δημιουργικός διευθυντής του μακιγιάζ Dior μας αποκάλυψε την έμπνευση πίσω από το makeup look της συλλογής Cruise 2022

Μιλήσαμε με τον Peter Philips και μας αποκάλυψε πως δημιουργήθηκε το μακιγιάζ με τις πέρλες, αλλά και τη διαδικασία μέχρι να φτάσουν σε αυτή την ιδέα.

SCULY_DIOR_Beauty9645
Ηπρώτη φορά που ακούσαμε πως ο οίκος Dior πρόκειται να παρουσιάσει τη συλλογή Cruise 2022 στην Αθήνα, ήταν πριν από περίπου δύο μήνες. Την περασμένη Πέμπτη το πολυαναμενόμενο υπερθέαμα μόδας «Dior celebrates Greece» πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο με 400 καλεσμένους που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της γης για να το παρακολουθήσουν.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri, εμπνεύστηκε τη συλλογή αυτή από τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και για τη δημιουργία της συνεργάστηκε με εξειδικευμένους τεχνίτες κι ελληνικά εργαστήρια, που διατηρούν μέχρι σήμερα με δεξιοτεχνία ανεκτίμητες τεχνικές και μεθόδους, συνδυάζοντας για παράδειγμα τη ραπτική με κεντήματα ή δημιουργίες ζακάρ με έντονα στοιχεία διακόσμησης.

Όλες οι δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στη λαμπερή βραδιά ήταν μοναδικές, αλλά εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το beauty look των μοντέλων. To Marie Claire είχε την τιμή να μιλήσει με το δημιουργικό διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ Dior, Peter Philips και να μάθει λεπτομέρειες για το μακιγιάζ που δημιουργήθηκε στα 90 μοντέλα που περπάτησαν στο catwalk.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης