Με ένα βίντεο μήνυμά του προς τους φιλόζωους που βρίσκονται σε καραντίνα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσηςεπιδιώκει να τους ευαισθητοποιήσει. Ο ηθοποιός στο βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε με πρωτοβουλία της Αγγελικής Παναγιωτοπούλου για τον Φιλοζωικό Σύλλλογο Κρεστένων «Νοιάζομαι», εξηγεί ότι αυτές τις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού που δοκιμάζεται η χώρα μας δοκιμάζονται και τα αδέσποτα ζώα, καθώς δεν βρίσκουν εύκολα τροφή και νερό.
Μέσα από το μήνυμά του παροτρύνει να αφήνουμε ξηρά τροφή και νερό έξω από την πόρτα μας, ή κατά τη διάρκεια της επιτρεπτής μετακίνησής μας, υποδεικνύοντας πώς μπορούμε να περιθάλψουμε ένα ζώο που βρίσκεται σε ανάγκη ή ακόμη και να το υιοθετήσουμε, αν πραγματικά θέλουμε και μπορούμε.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»