Η Πόπη Τσαπανίδου γιόρτασε τα γενέθλια της μητέρας της με... βιντεοκλήση

Η Πόπη Τσαπανίδου γιόρτασε τα γενέθλια της μητέρας της με... βιντεοκλήση

Η δημοσιογράφος συγκινημένη ανέβασε στα social media μια φωτογραφία μ’ ένα τρυφερό μήνυμα

Popi_Tsapanidou
Η Πόπη Τσαπανίδου εν μέσω καραντίνας για τον κορωνοϊό έκανε video κλήση με τις αδελφές της και τη μητέρα της, για να σβήσουν όλοι μαζί τα κεράκια της τούρτας της μητέρας της που είχε τα γενέθλιά της.

Η δημοσιογράφος συγκινημένη ανέβασε μια φωτογραφία μ’ ένα τρυφερό μήνυμα. «Είναι ιδιαίτερη ημέρα σήμερα για μένα. Έχει γενέθλια η μαμά μου και παρά το γεγονός πως σπανίως τα γιορτάζουμε μαζί λόγω της απόστασης που μας χωρίζει, σήμερα ήταν όλα πιο έντονα. Η χαρά που η μαμά μου είναι υγιής και ασφαλής. Ο ενθουσιασμός για την έκπληξη που οργάνωσε η αδελφή μου και καταφέραμε να μαζευτούμε όλες σε βιντεοκλήση για να της τραγουδήσουμε το «να ζήσεις μανούλα/γιαγιάκα και χρόνια πολλά». Η συγκίνηση που συναντηθήκαμε εκεί τόσες γενιές: η μαμά μου, εγώ, τα παιδιά μου, η αδελφή μου και τα μωρά της», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Υπήρξε όμως παράλληλα και μια τσιμπιά στην ψυχή μου. Ότι όλο αυτό τείνει να γίνει κανονικότητα την οποία συνηθίζουμε. Και όσο μα όσο κι αν είμαι υπέρμαχος της τεχνολογίας και της ανάπτυξής της, άλλο τόσο και περισσότερο θέλω να είναι επιλογή μου και μόνο. Να την ενεργοποιώ γιατί θέλω και όχι γιατί πρέπει.

Εύχομαι και ελπίζω να επιστρέψουμε γρήγορα σε μια κανονικότητα, στην οποία δεν θα παραχωρήσουμε καμιά προσωπική μας ελευθερία και δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για την διαρκή μας «ιχνηλάτηση». Θα χαρώ να ακούσω εδώ στα σχόλια τις δικές σας σκέψεις και προβληματισμούς. Πόσα δικαιώματα και ελευθερίες σας θα θυσιάζατε στο όνομα της «δημόσιας υγείας»;

tsapanidou

Ειδήσεις σήμερα

Οι καπετάνιοι στην πανδημία φαίνονται

Ο Λουίς Σεπούλβεδα νικήθηκε από τον κορωνοϊό - Η ζωή ενός μεγάλου παραμυθά και αγωνιστή

Πέτσας για Πάσχα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυστηρών προστίμων για τους απείθαρχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης