Μπραντ Πιτ: Φόρεσε... ταμπελάκι με το όνομά του σε εκδήλωση των Όσκαρ και έγινε viral

Μπραντ Πιτ: Φόρεσε... ταμπελάκι με το όνομά του σε εκδήλωση των Όσκαρ και έγινε viral

Ξεκαρδιστικά σχόλια στο Twitter

brad
Εσείς θα αναγνωριζατε αυτόν τον κύριο, αν δεν φορούσε ταμπελάκι με το όνομα και την ιδιότητά του; Κοιτάζοντας προσεκτικά το χαρτονάκι που κοσμεί το στήθος του ξανθού γοητευτικού άνδρα, βλέπουμε ότι ανήκει στον «Μπραντ Πιτ», ο οποίος είναι «ηθοποιός σε Β' ανδρικό ρόλο στην ταινία "Κάποτε στο Χόλιγουντ"».

Στην περίπτωση που... ακόμα δυσκολεύεστε να θυμηθείτε ποιος είναι, σας υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της Τζένιφερ Άνιστον και της Αντζελίνα Τζολί, και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα που έχει βγάλει ποτέ το Χόλιγουντ.

Ο 56χρονος σταρ, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στην πολυετή καριέρα του σε δεκάδες ταινίες που έχουν σπάσει ταμεία και επομένως δεν χρειάζεται συστάσεις, αποφάσισε να φορέσει το ταμπελάκι με το όνομά του που του έδωσαν σε πρόσφατη εκδήλωση για τους υποψήφιους των φετινών Όσκαρ. Το γεγονός ότι κυκλοφορούσε για ώρα στην αίθουσα με το καρτελάκι στο στήθος του, χωρίς να το βγάζει (όπως συνηθίζουν πολλοί σταρ σε αυτές τις περιπτώσεις) προκάλεσε μια σειρά απο ξεκαρδιστικά σχόλια στα social media, με πολλούς χρήστες να αναπαριστούν διαλόγους στους οποίους ο πασίγνωστος σταρ... συστήνεται στους συνομιλητές του, ενημερώνοντάς τους ότι το δεύτερο «t» στο «Pitt» είναι άηχο.

brad-mesa


Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ με το ταμπελάκι έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και αρκετά διεθνή ΜΜΕ τις αναπαρήγαγαν, άλλα ερμηνεύοντας την κίνηση αυτή του Πιτ ως ένδειξη ταπεινότητας και άλλα ως ακόμα μία από τις γνωστές του «πλάκες».


Κλείσιμο
Πάντως, για την ιστορία, το ταμπελάκι αργότερα την ίδια νύχτα βγήκε από το σακάκι του σταρ, αφού φωτογραφήθηκε και χωρίς αυτό.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter:





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης