Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση των AC, από την ομάδα του μουσικοσυνθέτη, την οποία ο frontman από τις «Μέλισσες» θεώρησε ολίγον τι... παλιακιά. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε πως η ερμηνεία και η σκηνική παρουσία τον πήγαν σε μια άλλη εποχή και συμβούλευσε τα δύο νεαρά παιδιά του γκρουπ να εκσυγχρονίσουν λίγο το στυλ τους.
Στη συνέχεια, όταν ήρθε η σειρά του Γιώργου Θεοφάνους να κρίνει την εμφάνιση των AC, ανέφερε: «Είπε ο Χρήστος ότι σας δίνει μια συμβουλή. Στα παιδιά εννοείς ή σε μένα;».
Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Χ.Μ.: Στα παιδιά. Είναι ευθύνη τους.
Γ.Θ.: Δεν είναι ευθύνη τους! Είναι ευθύνη μου!
X.M: Αποφασίζεις και διατάζεις σε αυτό το παιχνίδι; Όχι φαντάζομαι.
Γ.Θ.: Στους παίκτες μου;
X.M: Εννοώ ότι έχουν και μια άποψη έτσι; Τουλάχιστον, εγώ, στους δικούς μου λέω “αυτά είναι διαλέξτε”.
Κλείσιμο
Γ.Θ.: Αυτό που ακούμε και βλέπουμε είναι ευθύνη δική μου, δεν είναι ευθύνη δική τους.
X.M: Άρα είναι απλά μαριονέτες και κάνουνε ότι λέει ο Γιώργος Θεοφάνους.
Γ.Θ.: Δεν είναι έτσι. Όταν ένας παραγωγός σου λέει, “πες τα τραγούδια αυτά”…
X.M: Όχι βέβαια, έχω άποψη δική μου. Καλλιτεχνική.
Γ.Θ.: Μετά από δέκα χρόνια.
X.M: Όχι, ειδικά εγώ, από την αρχή.
«Πάντως μην με παρουσιάζεις ως “αποφασίζω και διατάζω” γιατί δεν είμαι έτσι» σημείωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Θεοφάνους με τον Χρήστο Μάστορα να δηλώνει πως «το παίρνει πίσω».
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco