Ο 55χρονος Ράσελ Κρόου δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητος-με τόσα παραπανίσια κιλά πάνω του-καθώς κατευθυνόταν στο check-in του αεροδρομίου του Σίδνεϊ. Ο αυστραλός ηθοποιός που εντοπίστηκε παρέα με την καλή του φίλη, επίσης ηθοποιό, Μπρίτνεϊ Θίριοτ, χρειάστηκε να ανατινάξει τη ζυγαριά του για τις ανάγκες της νέας ταινίας «Unhinged» όπου πρωταγωνιστεί.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ράσελ Κρόου επεμβαίνει δραστικά στο σώμα του για τις ανάγκες ενός ρόλου. Αντίστοιχα, με θεαματικά αποτελέσματα, είχε αλλάξει τη σωματοδομή του με καθημερινό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και γυμναστικής, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Μονομάχος» το 2000 που απογείωσε την καριέρα του.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.