Αυτή είναι η φόρμα συμμετοχής στο «Big Brother Greece»

Αυτή είναι η φόρμα συμμετοχής στο «Big Brother Greece»

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη αρχίσει να στέλνουν τα δελτία υποψηφιότητας έτσι ώστε σύντομα να ειδοποιηθούν προκειμένου να περάσουν από οντισιόν για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Big_Brother
Σε λίγους μήνες, λογικά προς την άνοιξη, ο «Μεγάλος Αδελφός» θα επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση προκειμένου να αναμετρηθεί με τον ανταγωνισμό ο οποίος είναι ισχυρότερος από ποτέ. Οι διαδικασίες ανεύρεσης εταιρείας παραγωγής, που θα αναλάβει τα γυρίσματα και όλη την οργάνωση του προγράμματος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ενώ αναζητείται ακόμη το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση. Αυτό που ήδη όμως έχει δρομολογηθεί και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η φόρμα συμμετοχής στο ριάλιτι, μέσω του site της εκπομπής, στην οποία εκτός από τα βασικά και αναμενόμενα στοιχεία που ζητούνται από το κανάλι, υπάρχουν και κάποιες ερωτήσεις οι οποίες δεν είναι και οι αναμενόμενες.

Big Brother | Casting Call


Συγκεκριμένα, αφού οι υποψήφιοι συμμετέχοντες ξεκαθαρίσουν γιατί θέλουν να συμμετάσχουν στο Big Brother, ποια είναι τα προσόντα που πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν, καλούνται στη συνέχεια να μιλήσουν για το κάπνισμα, να εξηγήσουν τον χαρακτήρα τους σε τρεις λέξεις, να εξομολογηθούν σε τι θα δυσκολευτούν περισσότερο ή λιγότερο, να αποκαλύψουν τι θα κάνουν το χρηματικό έπαθλο εάν και εφόσον κερδίσουν και στη συνέχεια να απαντήσουν σε ερωτήματα αρκετά πρωτότυπα.
Για παράδειγμα:
Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχετε κάνει μέχρι στιγμής;
Ποιο είναι το πιο άτυχο περιστατικό που σας έχει συμβεί;
Πείτε μας κάτι ενδιαφέρον που περιγράφει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας
Ποιο είναι το πιο ωραίο πράγμα σας έχει συμβεί;

Κλείσιμο
Τι σημασία έχουν όλα αυτά προκειμένου να μπει κάποιος στο σπίτι του Big Brother; Αγνωστο και μάλλον δύσκολο να εξηγηθεί. Ομως ό,τι και αν αποκαλυφθεί υπό την μορφή ερωτηματολογίου, θα είναι πάντα πολύ λίγο μπροστά σε αυτά που θα βγουν στη φόρα όταν οι παίκτες που θα επιλεγούν, μπουν μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».Τότε το ερωτηματολόγιο θα θυμίζει παιδικό παιχνίδι.

Δείτε τη φόρμα συμμετοχής στο  bigbrothergreece.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης